Az animék Asylum stúdiója

2010.04.04. 19:02

Bizonyára sok filmekben tájékozott ember ismeri az Asylum stúdiót, amely sikerfilmek meggyalázásából hozza össze a minimális bevételét. Vagy a Tromát, amely igazi C (Zs?) kategóriás szemetet ont.

 

 

 

 

 

 

Szóval, az anime ipar is megkapta a maga Zs specialista bandáját. Ez pedig az:

Aarinfantasy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És igen, ebből a képből kitalálhattátok, hogy buzivonaglás yaoi animék futószalagon gyártásával foglalatoskodnak. A képen a Junjou Romantica nevű szemétkupac látható, amiről mindenképpen fogok majd postot írni.

Szóval kerüljétek el a cég (vagy mittomén milyen szerveződés) munkáit. Még a yaoi animék kedvelői se nézegessék a "műveiket", mert mind bűnrossz.

Remélem, megfogadjátok tanácsom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr441894405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.04.16. 23:47:34

Miért, nekem a kedvenc feliratozó csapatom a Suck Suck Subs után. :P

Viccet félretéve, vélhetően azért létezik a csapat, mert bizonyos igényeket kielégít, amelyek nem egyeznek a tiéddel, miképpen az enyémmel sem. Ahhoz viszont nem férhet kétség, hogy a Junjou Romantica enyhén lejáratja a homoszexuálisokat, őket hisztis szexkazánokként beállítva, a második szériában már visszavettek és próbáltak feleennyire idegesítőek lenni.
süti beállítások módosítása