Na, végre itt az epizód az animék "Versus"-ából, ahol megtanulhatjuk, hogy az emberek nyaka porcukorból van, ahol a sablonos idióta történetből egy irdatlan hülyeséget csinálnak, ahol több a logikai baki mint bármelyik rossz filmben, ahol sok minden nem derül ki, s még sorolhatnám.

Legközelebb értékelő videó, addig is Szegasztok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr221762349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbbarniii 2010.05.18. 17:12:21

Na, végre vége ennek. :P Az Anime után már csak a Manga fosabb. Ez az Anime csak azoknak a köcsög Otakuknak készült, akik benyálazódnak óriási méretű keblek láttán, és szarnak az egészre, így az sem nyilvánvalósul meg nekik, hogy ez egy rossz, sőt, szar Anime. Egyes pletykák szerint nagyon sok évad fog még ebből készülni- értelmetlen módon.

Tamfarkasthegreatelord 2010.11.30. 15:08:56

Utána néztem Google keresőben, van még egy ,,Master of Material Hearts" című fosság, ami szerintem ennek a szánalomnak vagy az előzménye, vagy pedig a folytatása akar lenni.

Igen! Mint láthatjuk, ez a borzalmat a legjobb animékről kopizták!

Tamfarkasthegreatelord 2010.11.30. 15:13:56

És most tényleg nem hazudok!

Aki csinálta a mangát és a sorozatot: Szar, fos, kula, pióca, pöcegödör mélyéből kiszedett peretrás szardarab.
A sorozat készítőjének kedvenc foglalkozása: Mindenféle jó animék kopizása, hogy azok alapján egy szánalmas szart készítsen.

Most már tényleg tele is van a faszom ezzel! Már csináltam is egy YouTube közösséget, melyben ezt a szánalmat és a készítőt foglyuk lehordani.

Tamfarkasthegreatelord 2011.01.28. 21:53:08

És bassza meg az a faszkalap, aki ellopta ezt az avataromat.
süti beállítások módosítása