Bud Spencer Podcast

2017.06.27. 23:12

Szegasztok!

Ma hunyt el egy éve Bud Spencer, s úgy gondoltuk, hogy tartunk eme alkalomból egy podcast-et.

Jó szórakozást!

Sziasztok!

Íme a legújabb videó amiben egy olyan anime kerül bemutatásra ami mára sajnos eléggé a feledés homályába veszett holott műfaján belül egy igazi gyöngyszem és simán visszapofozza retardföldre a mai shounenek többségét! Ez a Ginga Nagareboshi Gin avagy magyarul Ezüst Nyíl című anime. Jó Szórakoszást!

Sziasztok!

Nos hamarosan ismét véget ér egy szezon és kezdődik a nyári sorozatok leadása szóval a következő pár kritika azon sorozatoké lesz amiket végig bírtunk nézni a szezonból. Lássuk is rögtön az 1. jelöltet ami a Clockwork Planet címre hallgat!

85227.jpg

Gamemasters kritika.

2017.06.22. 16:26

„2009-ben jött ki a SAO, az egy totális kudarc volt a számomra. Aztán 2015-ben megkaptuk a Pixels című filmet, ami hagyján, hogy játékok szempontjából pontatlan volt, de Adam Sandler hülyeségei és videójátékokkal szembeni rideg magatartás 100%-ban tettek arról, hogy végleg lemondjak arról, hogy a videójátékokról szóló filmek valaha is jól sikerüljenek. DE! Az Impossible Stúdió bebizonyította, hogy nemcsak értenek a videójátékokhoz és nemcsak szeretik azokat, hanem ha filmet is kell csinálniuk róla, azt még kevés pénzből is megoldják és szórakoztató legyen.”

Sziasztok. A mai bemutatóm egy igazi csemegét mutatok be nektek. Az Impossible stúdió eddig is nagyon jó filmeket hozott nekünk a Youtube-ra. Legyen szó az Időugrók szériáról, a Yugioh Real Life szériáról, vagy a rablótámadásról. De a pár napja megjelenő Gamemasters film hatalmas sikert aratott a rajongóknál.

 mv5bmgrmowziztgtmzc1yi00ntq5lthmndmtytzkmwi5y2nkowrmxkeyxkfqcgdeqxvymjuzmji0nzu_v1_sy1000_cr0_0_764_1000_al.jpg

Interstella 5555 kritika

2017.06.19. 17:16

Sziasztok. Mások biztosan észrevették azt, amit én is. Mostanában nem írtam egy jó animéről kritikát a Bible Black óta. Az eddigiek a középszerű Keijo és a hatalmas csalódást okozó Gall Force volt (a Rock Lee Shippudent már nem is említve.). De most egy nagyon jó animét mutatok be, amit 2003-ban egy elektronikus zenei stílusú duó, a Daft Punk és Toei Animation adott ki. Ez nem lenne más, mint az Interstella 5555.

 interstella5555.jpg

Szegasztok!

Igen, TomLion újra itt van köztünk, aki ezúttal a 2016-os Váratlan Szépség című filmet mutatja be nekünk.

Jó szórakozást!

 

 

Szegasztok!

Eléggé vegyes érzelmeim vannak a Weekly Shonen Jump magazin jelenlegi felhozatalában. A régiek közül semmi bajom nincs, továbbra is nagyon jó a Gintama és a Haikyuu!!, viszont az újak közül egyedül a The Promised Neverland-ben érzek potenciált és magas minőséget, melyet szeretettel ajánlok mindenkinek!

Viszont a jelenlegiek többsége.... nos, eme héten és a következőben 3 WSJ mangáról mondom el véleményemet, név szerint a My Hero Academia-ról, a World Trigger-ről és a Black Clover-ről. Íme hát az első, a My Hero Academia.

Még mielőtt tovább mennétek: ez nem kritika, hanem vélemény - mert futó mangáról és animéről nem készítek addig kritikát, amíg nincs befejezve.

thinking.png

Szegasztok!

Íme TomLion egyik legújabb film bemutató videója, amiben a Terminátor Genisys című filmről fog beszélni nekünk! Csak néhány szóban: 100%-osan egyetértek a filmmel kapcsolatban, egyszerűen felesleges volt megcsinálni, ráadásul semmi értelme nincs a filmnek!

Jó szórakozást!

Sziasztok!

Mostanában sajnos nem volt túl sok időm más animéket nézni mint a jelenlegi szezonos sorozatok új részeit szóval most csak egy nagyon rövid ám de nagyon elborult animét hoztam nektek. Ez a Dead Leaves!

dead_leaves_poster_by_hellgirl66618-d7j64p1.jpg

Szegasztok. Biztos vagyok benne, hogy mindenki ismeri a South Park szériát, ami a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. Sajnos játékok terén nem annyira híres. Ennek fő oka, hogy a fejlesztők rosszul nyúltak hozzá az alapanyaghoz. De abból már nem sülhet ki semmi rossz, ha az RPG alkotás egyik atyaúristene, az Obsidian Entertainment, az egyik legismertebb kiadó, a Ubisoft és a South Park írói összefognak? Lássuk a mi lett a végeredmény.

 southparkthestickoftruth.jpg

Sziasztok!

Marvel vs DC. A képregényes kultúra örök szembenállása. Vannak akik szerint a Marvel a jobb mások a DC-t szeretik jobban, mindkét fél igyekszik megvédeni az adott tábort és vannak azok az emberek mint például én is akik egyikbe sem tartoznak. Sose tartottam magam egy hű de nagy képregényfilm fanatikusnak , ha felkelti az érdeklődésemet valamelyik azt megnézem aztán vagy tetszik a végeredmény vagy nem. Viszont az kétségtelen, hogy filmes fronton a Marvel uralkodik az Iron Man óta míg a DCEU eddigi elég vegyes minőséget produkált.Nolan óta a filmjeik vagy iszonyat pocsékak ( BvS, Man of Steel) vagy pedig elérték az elmennek kategóriát ( Suicide Squad) holott a DC már sokkal korábban készített filmeket elég csak a Tim Burton féle Batman-re gondolni vagy pedig a zseniális Batman rajzfilm sorozatra persze ez a Marvel-re is vonatkozik..De filmek terén képtelen lábra állni így a 2017-es Wonder Woman-t is elég szkeptikusan fogadták eleinte aztán kijöttek  a trailerek amiktől mindenki eldobta az agyát, és hogy milyen lett a végeredmény? Nos ilyen! Jöjjön  a Wonder Woman!

256187_1478548773_8291.jpg

Sziasztok. Bevallom őszintén, ha éppen animézni van kedvem, szeretek az ismeretlen címek között bolyongani. És Mangekyo éppen említett nekem egy Űramazonok című anime szériát, aminek első része 1986 Júliusában készült el. Megnéztem és azt kell, mondjam, nagyon csalódott lettem ezzel a reményteljes darabbal szemben.

 gall_force_soundtracks.jpg