Sziasztok!

Beszélgessünk egy kicsit a romantikus animékről! Tudom ez nem a legérdekesebb műfaj se animében, se filmben, se könyvben ( főleg ha azt nézzük mik jöttek ki mostanában a műfajban) és viszonylag ez az egyik legkönnyebben elrontható műfaj hiszen érzelmeket ábrázolni vagy visszaadni sosem egyszerű dolog. Viszont az  tény,hogy az animék nagyon nem értenek ehhez a műfajhoz. Jó van azért pár kivétel de a romantikus animék többsége rettenetesen felszínes,egysíkú és némely esetben rettenetesen irreális.A mangáknál és light novelek-nél is fent áll ez a tény de a legrosszabbak a műfajban az otakuk-nak gyártott romantikus visual novelek , otome game-ek és randijátékok.És tény,hogy ezekből készülnek a legrosszabb animék is. És,hogy miért beszéltem erről? Nos azért mert a mai anime amiről beszélek nektek szintén a előbbi műfajba tartozik! Jöjjön tehát az ef: A Tale of Memories című anime!

8103d7c886eef31c4dc61843d876562a1347932847_full.jpg

Sziasztok!

Hát igen.elérkezett az idő. Íme Member mester új sorozatának 1. része.

 

 

Igaz ami igaz ez inkább csak amolyan bevezető rész ami magát a konzolt mutatja be és néhány érdekességet is feltár róluk de hát ez kellet is hiszen nem sokan ismerik az Atari készülékeket. A legtöbbünknek ugyanis ahogyan a vidiben is elhangzik a sárga kazettás Nintendo-val kezdődött minden. De pont,hogy a konzolbemutatása miatt egy olyan erős retro hangulat jellemzi a videót amihez foghatót még nem igen láttam. De elég is a szövegből, lássuk az Atarian 1. részét! Jó Szórakozást!

 

Szegasztok!

No, végre elindult az 5--ik Anime Bemutatók évadja, amelyben elsőként a Zero No Tsukaima animékről (ZNT, ZNT Futatsuki No Kishi, ZNT Princesses No Rondo és ZNT F) fogom elmondani véleményemet, melyben sajnos még így sem tudtam elmondani mindent.

Igen, megint egy "Rie Kugumiya animét fikázok", s már felkészültem a Tsundere-loli fanok támadásaira, de ha ez valamennyire enyhít a helyzeten, akkor elmondom: a Zero No Tsukaima talán a legvállalhatóbb az összes Rie féle Tsundere--moe-loli animék közül (még ha az utolsó évad egy rakás barnamaci volt is).

Sajnos a 2-3 hónapos szünet otthagyta a nyomát (értsd, van egy pár baki), de remélem, hogymég így is élvezhető lett.

Jó szórakozást! ;)

 

Sziasztok!

Sailor Moon vagy ahogyan inkább ismerősebb: Varázslatos Álmok. A Dragon Ball mellet a 90-es évek másik legmeghatározóbb animéje volt a Holdharcosok kalandjait bemutató sorozat. A körülötte kialakult franchise  szintén jövedelmező pénzforrás lett hiszen a rengeteg babával, cosplay kellékkel, CD-el illetve más termékek is köthetőek hozzá illetve készült még színpadi musical és Live Action adaptáció is. Ezek után pedig a Toei úgy döntött, hogy még egyszer megpróbálja meglovagolni ezt a sorozatot. Így született meg a Sailor Moon Crystal!

a1a6b42b48fbb5619aabfcd9d708e4a11422749820_full.jpg

Sziasztok!

Mangekyo kollégával nem is olyan régen néztük meg ezt az animét és bevallom én nagyon vártam hiszen a sztorija nagyon jó volt első hallásra hiszen ki nem szereti az Alien vagy a Dolog című filmet? És ezeknek a keverékét ki ne akarná látni? És ezt a keveréket hívják úgy,hogy Lily C.A.T.!

1401691_743035595725537_78378091_o.jpg

Szegasztok!

Az Éjjeli Vakond végre elkészült legújabb videójával, amiben a Battleship Gameboy-os változatáról fogja elmondani véleményét.

Jó szórakozást!

 

Sziasztok!

Sajnos ezt a vidit egy kicsit keserű szájízzel rakom ki ugyanis ez volt az Animecritics utolsó, befejező része amihez egy hentai-nál jobbat nem találhatott volna szeretett Member mesterünk.

 

 

Ugyanakkor létezik egy mondás miszerint a vég nem minden esetben a tényleges vég hanem éppen ellenkezőleg: valami újnak a kezdete. Szóval ha fáj is, hogy véget ért ez a sorozat attól még nagy örömmel várom Member mester Atari játékos szériáját. Ha a humor megmarad akkor elégedett leszek. De addig is az Animecritics emlékére szóljon A Vándor.........

 

Movie Review- Horns

2015.06.28. 14:59

Sziasztok!

Nem szándékoztam írni ma semmit de tegnap kölcsönkaptam egy filmet egy barátomtól,hogy nézzem meg mert ő szerinte nagyon jó és neki tetszett. Vonakodva bár de megnéztem és végül is....... nem bántam meg. Ez a nemrég DVD kijött Horns másnéven Szarvak című film!

horns_ver3.jpg

Jó reggelit mindenkinek!

Manapság mintha divat lenne minden sorozatra rábiggyeszteni a fantasy jelzőt még akkor is ha olyan távol áll tőle mint a Plútó a Naptól. Ezért is tudok igazán izgatott lenni egy olyan igazi , tipikus oldschool fantasy láttán mint amilyen például a mai alanyom is , a Magic Knight Rayearth!

61fj6pevvyl.jpg

Sziasztok!

Igen igen, a Brynhildr is Member mester karmai között végezte!

 

Sziasztok!

Mivel a régi Openinges listám fölött már kissé eljárt az idő ezért ara gondoltam, hogy ideje frissíteni ezért tehát most prezentálom nektek a jelenlegi 15 kedvenc Openingemet . Kezdjünk is bele!

A LISTA MINT MINDEN ESETBEN MOST IS TELJESEN SZUBJEKTÍV!

15.jpeg

Sziasztok!

Tudom múlt hétre ígértem kritikát de valahogy mindig közbe jönnek a dolgok akkor amikor az ember előre eltervez valamit. De viszont cserébe egy olyan animét hoztam nektek ami egyszerre mondhatni a stúdiójának az utóbbi évekbeli legjobb terméke de egyben ugyanaz érvényes rá is mint anno a Claymore-ra. Ez pedig nem mint a Psycho-Pass!

psycho-pass-poster.jpg