Sziasztok!

Nos íme a nevező videóm az 5. Filmelemzők Oscarja versenyre melynek alanya nem más mint a Wolverine anime ami szám szerint a 2. Marvel anime a sorban. Ez a videó külön a versenyre lett készítve szal nem tartozik bele a sorozatba de a kövi videó is készülget abba is már. Addig is Jó Szórakozást!

 

 

Szegasztok!

Nem rég raktam ki Bütyökkapitány blogjának linkjét az ajánlott oldalak rovatba, s most eme videóját is szeretném megmutatni nektek, mely szerintem nagyon jól sikerült! ;)

Jó szórakozást!

 

 

Szegasztok!

Íme hát legújabb anime bemutató videóm, amelyben egyik kedvencemről, a Lovely Complex-ről beszélek nektek!

Jó szórakozást a videóhoz! ;)

U.I.: Tőlem anime bemutató videó legközelebb augusztus 9-10 környékén fog jönni, de addig is fogok írni itt a blogon! ;)

 

 

Sziasztok!

Mostanában mintha csak olyan animékbe botlanék bele amikben valamilyen szinten mechák is vannak. A Mechák főképp a Sci-fi és a jövőben játszódó animék főbb kellékei de mi van akkor ha egy harcolós fantasy világban is feltűnnek? Erre ad választ mai alanyom a Tenkuu No Escaflowne!

Tenkuu.no.Escaflowne.71516.jpg

Hírek

2014.07.23. 22:04

Szegasztok!

Van néhány bejelenteni valónk!

1.Mint láthatjátok, hosszú idő után úgy döntöttünk, hogy megszépítjük blogunkat! Persze ez még nem a végleges verzió, s sokszor fogjátok tapasztalni a külcsín cseréket, de valami ehhez hasonló lesz majd! ;)

2.A következő videó szombat-vasárnap-hétfő napokra esedékes, majd egy hét szünet!

3.Eme hír a Naruto fanboy-oknak szól: bejelentették a következő, s ígéretük szerint az utolsó Naruto Shippuuden filmet, melynek első trailer-ét augusztus elsején lehet megnézni! Addig is egy Naruto utolsó filmbeli kinézetéről:

 

image-copy-13j.jpg

Vélemény: nem rossz... ha egy japán iskolás sráccá való átalakítás volt a cél.

Eme filmet elméletileg Kishimoto felügyelni fogja, de hogy mennyire lesz "canon", azt nem tudni, mivel ugye a Road To Ninja sem lett végül "canon", csak egy fanservice orrientált maszladék.

4.Most a Dragon Ball rajongóknak hír, ismét lesz Dragon Ball film, amelynek teaser-je eléggé.... ciki. Gyakorlatilag csak annyiból áll, hogy Son Goku üvölt, majd Shenlong pofázik. Ez aztán a kedvcsináló! Nem baj, majd talán egy valódi trailer...

 

 

Hát, ennyi lett volna a bejelenteni való, legközelebbig szegasztok! ;)

 42650816_m.jpg

Vegeta ezt most megérdemelte az előző filmért. ;)

Szerző: Mangekyo22

5 komment

Címkék: hirek esemeny

Sziasztok!

Íme Member Mester véleményem szerint eddigi leghosszabb és legmerészebb vállalkozása ami nem másról szól természetesen mint a hónapokkal ezelőtt beharangozott Mirai Nikki-ről!  Az első harmadában még nem nagyon fog szó esni magáról a műről de a későbbiekben annál több szó lesz róla. Addig is Jó Szórakozást Member és Társai Kalandjainak 1. részéhez !

 

 

Szegasztok!

Ezúttal egy olyan mangáról fogok írni nektek, amelyről először Umaitachi blogján olvastam, s azóta is áldom a nevét, amiért írt róla, mert egyik kedvenc mangám lett.

Eme manga nem más, mint a Monster Musume No Iru Nichijou!

599182-0bff9c475dcece879be834a4eb546409.jpg

Sziasztok!

Ma egy olyan műfajú animével fogok foglalkozni, amiről még úgy nagyon nem esett szó itt a blogon, ez pedig a mecha. Nem vagyok oda túlzottan oda a mecha animékért, bár azt elismerem, hogy van 1-2 olyan sorozat, ami a téma legjobbja, mint a TTGL, a Code Geass, az NGE és a Ghost In The Schell. A Blue Gender kevésbé ismert kategóriába tartozik, ám tudomásom szerint ez az egyetlen olyan mecha anime, amit nálunk is leadott anno az A+, bár az a rész kimaradt nálam, de most bepótoltam ezt a lemaradást. Jöjjön tehát a véleményem a Blue Gender-ről-

blue-gender-anime.jpg

Szegasztok!

Végre elkészültem legújabb videómmal, amibe belevittem egy kis újítást is! ;)

Jó szórakozást a videóhóz! ;)

U.I.: Jövő héten egy "speciális" résszel jövök! ;)

 

Final Approach bemutató

Happy World bemutató

Ryuusei No Rockman bemutató

Macskák Királysága bemutató

További szép napo! ;)

Sziasztok!

Bocs az inaktivitásért de úgy gondoltam hogy kiköltözöm a palotából 2 hétre egy kicsit nyaralni de most újra aktivitásba fogok. Már kész a versenyvideó az Oscarra de arra még várnotok kell addig is íme egy ugyan rövid de érdekes kis anime kritikája . Ez nem mint a Shinigami No Ballad!

cover_1.jpg

Tekken 7 Trailer

2014.07.14. 19:59

Szegasztok!

Mint hatalmas Tekken rajongó, nem kicsit magama lá csináltam, amikor megláttam a legújabb trailer-t!

S ha adhatunk a trailer-re, akkor nagy valószínűleg a Tekken 7 lesz az utolsó (számozott) Tekken!

Jó szórakozást!

 

Szegasztok!

Ismét itt van Tomlion, aki újra egy Detective Conan filmről fog beszámolni nekünk.

Jó szórakozást! ;)

"

Conan a detektív - Visszaszámlálás a mennyországba
 
Angol cím: Detective Conan - Countdown to Heaven
Német cím: Detektiv Conan - Countdown zum Himmel
 
Köszöntök minden kedves olvasót, én TomLion vagyok. Most az ötödik Detective Conan Animefilmről készítettem egy írásos véleményt, aminek a címe "Visszaszámlálás a mennyországba". A film 2001 április 21-én jelent meg a Japán mozikban, amit ismét a Tokyo Movie Shinsha stúdió készített. A 4. film után HATALMAS elvárásokkal ültem le megnézni a filmet! Vajon sikerült az 5. filmnek előzőnek a színvonalát megtartania? A válaszom az, hogy: "IGEN!!!" Egyébként ez a film Aoyama Gosho kedvenc filmje az összes eddigi Conan film közül és sokak szerint is ez lett a legjobb. Ezt már biztató előjelnek is nevezhetjük.

 

Film_05-Cover.jpg