Sziasztok!

Íme a legújabb videóm amelyben a Frankenstein The Anime címre is átnevezhető Shisha no Teikoku című animefilmet mutatom be nektek. Jó Szórakozást!

4. AMP Skype Podcast

2016.04.25. 14:26

Szegasztok!

Íme a legújabb AMP Skype Podcast, amiben én, Mangekyo022, L.Mole (Éjjeli Vakond), Member és Ragnafan1992 beszélgetünk videojátékokról!

Jó szórakozást!

 

 

Venus Wars Bemutató

2016.04.25. 14:26

Szegasztok!

Íme a legújabb anime bemutatóm, melyben az 1989-es Venus Wars animéről fogok beszélni nektek!

Sajnos a szemét f*cktube már megint keresztbe tett nekem, szóval csak indavideón érhető el!

Jó szórakozást!

 

Szegasztok!

Ahogyan a címből is lejön, ezúttal külön csatornája lesz az AMP Skype Podcast-eknek!

Különösebb oka nincs a változásnak, csupán a szelektálás és a rendezés!

További szép napot!

Oh, majd elfelejtettem, aki eddig nem látta az eddigi AMP Skype Podcast-eket, azok megnézhetik itt! ;)

 

 

 

 

The Garden Of Words Bemtató

2016.04.18. 09:13

Szegasztok!

Ma a The Garden Of Words című romantikus animéről fogok beszélni nektek!

Jó szórakozást!

 

Sziasztok!

Emlékeztek a 2012-es Muv-Luv: Total Eclipsre? Nehéz elfelejteni. A Muv-Luv sokak szerint az egyik legjobb visual novel sorozat így az 1. animeszéria bejelentése  nyálcsorgató extázist váltott ki  a rajongókból ami aztán olyan szinten köpte pofán őket amit már tanítani kéne. Emlékszem, hogy baromi vontatott, unalmas, klisés és a világ talán legidegesítőbb főszereplő srácával operál és mind emellett látványilag borzalmas egyedül a zenék terén voltak képesek kitenni magukért. De még ez se mentette meg a sorozatot a totális bukástól. Aztán 2014-ben bejelentették, hogy a sorozat egyik melléktörténete is adaptációt amit ami aztán meg is érkezett 2015 elején. Ez a Schwarzesmarken!

bg.png

Szegasztok!

Ma a Paranoia Agent animéről fogok beszélni nektek, mely Satoshi Kon egy remekműve!

Jó szórakozást!

 

Gyo Anime Bemutató

2016.04.04. 14:58

Szegasztok!

Íme legújabb videóm, melyben a Gyo nevű 2012-es anime rettenetről fogok nektek beszélni!

Jó szórakozást!

 

Sziasztok!

Hatalmas csatát vívtam kedvenc videószerkesztőmmel de végül is én kerültem ki győztesen és elkészítettem nektek ezt a toplistát amelyben listáztam a 10 kedvenc momentumomat az Amerikai Horror Sztoriból. Elhihetitek, hogy nem volt könnyű csak 10-et kiválasztani hiszen rengeteg olyan jelenet van ami még belefért volna a listába.

A lista teljesen szubjektív és ha úgy vélitek, hogy kihagytam valamit vagy megosztanátok a ti kedvenceiteket akkor csak rajta! Jó Szórakozást!

Sziasztok!

Member mester most igazán kitett magáért! Elhozta azt a játékot ami jobb unaloműző mint a Zuma és a World of Warcraft egybevéve! A játékot amiről legendák keringenek! A játékot amit még Stephen Hawking sem tudna végigvinni!

Ez a Venetian Blinds! Jó Szórakozást!

 

Szegasztok!

Ismét vége a Fairy Tail animéjének, melyet alig néhány éve indítottak újra az első anime befejezése után. Bevallom, nem nagyon fogott meg engem a Fairy Tail, s nem tudom megérteni, hogy mi értelme van egy még mindig futó hosszú harcos shonen mangát néhány évente újraindítani ahelyett, hogy inkább megvárnák a manga befejezését, de nekem mindegy, mindenesetre a legtöbb Fairy Tail rajongó elmondása szerint a többség a mangát preferálja.

No de nem húzom az időt, íme az utolsó rész, melyet magyar fansub csapatok fordítottak le s raktak fel indavideóra. Jó szórakozást!

 

3. AMP Skype Podcast

2016.03.24. 22:09

Szegasztok!

Kicsit megkésve, de itt vagyunk újra egy AMP Podcast-el, amiben én, Mangekyo022 és xx18Rolandxx beszélgetünk egy vendégünkel, Ragnafan1992-el animékről és filmekről!

Jó szórakozást!