A 2016-os nyári lista........

2016.05.25. 09:34

Sziasztok!

Nemsokára itt a nyár. Lehet izzadni a 40 fokban hiszen ezért rimánkodtunk a mínusz 40 fokos télben. De egyúttal ez azt is jelenti, hogy itt egy újabb nyári szezonos animekínálat szóval nézzünk is meg egy párat.

summer-2016-anime-chart.jpg

Sziasztok!

Mivel már nem ma volt, hogy utoljára videójáték alapján készült animéról beszéltünk ezért most pótoljuk ezt a hiányt a méltán népszerű és közkedvelt Bayonetta című játék animefilm változatával ami a Bloody Fate  alcímet viseli.

147646_17.jpg

Sziasztok!

Kicsit megkésve ugyan de itt van Member mester legújabb vidije amelyben nem másról mint a legelső Superman játékról fog szólni. Jó Szórakozást!

Sziasztok!

Íme a legújabb videóm amelyben a Frankenstein The Anime címre is átnevezhető Shisha no Teikoku című animefilmet mutatom be nektek. Jó Szórakozást!

4. AMP Skype Podcast

2016.04.25. 14:26

Szegasztok!

Íme a legújabb AMP Skype Podcast, amiben én, Mangekyo022, L.Mole (Éjjeli Vakond), Member és Ragnafan1992 beszélgetünk videojátékokról!

Jó szórakozást!

 

 

Venus Wars Bemutató

2016.04.25. 14:26

Szegasztok!

Íme a legújabb anime bemutatóm, melyben az 1989-es Venus Wars animéről fogok beszélni nektek!

Sajnos a szemét f*cktube már megint keresztbe tett nekem, szóval csak indavideón érhető el!

Jó szórakozást!

 

Szegasztok!

Ahogyan a címből is lejön, ezúttal külön csatornája lesz az AMP Skype Podcast-eknek!

Különösebb oka nincs a változásnak, csupán a szelektálás és a rendezés!

További szép napot!

Oh, majd elfelejtettem, aki eddig nem látta az eddigi AMP Skype Podcast-eket, azok megnézhetik itt! ;)

 

 

 

 

The Garden Of Words Bemtató

2016.04.18. 09:13

Szegasztok!

Ma a The Garden Of Words című romantikus animéről fogok beszélni nektek!

Jó szórakozást!

 

Sziasztok!

Emlékeztek a 2012-es Muv-Luv: Total Eclipsre? Nehéz elfelejteni. A Muv-Luv sokak szerint az egyik legjobb visual novel sorozat így az 1. animeszéria bejelentése  nyálcsorgató extázist váltott ki  a rajongókból ami aztán olyan szinten köpte pofán őket amit már tanítani kéne. Emlékszem, hogy baromi vontatott, unalmas, klisés és a világ talán legidegesítőbb főszereplő srácával operál és mind emellett látványilag borzalmas egyedül a zenék terén voltak képesek kitenni magukért. De még ez se mentette meg a sorozatot a totális bukástól. Aztán 2014-ben bejelentették, hogy a sorozat egyik melléktörténete is adaptációt amit ami aztán meg is érkezett 2015 elején. Ez a Schwarzesmarken!

bg.png

Szegasztok!

Ma a Paranoia Agent animéről fogok beszélni nektek, mely Satoshi Kon egy remekműve!

Jó szórakozást!

 

Gyo Anime Bemutató

2016.04.04. 14:58

Szegasztok!

Íme legújabb videóm, melyben a Gyo nevű 2012-es anime rettenetről fogok nektek beszélni!

Jó szórakozást!

 

Sziasztok!

Hatalmas csatát vívtam kedvenc videószerkesztőmmel de végül is én kerültem ki győztesen és elkészítettem nektek ezt a toplistát amelyben listáztam a 10 kedvenc momentumomat az Amerikai Horror Sztoriból. Elhihetitek, hogy nem volt könnyű csak 10-et kiválasztani hiszen rengeteg olyan jelenet van ami még belefért volna a listába.

A lista teljesen szubjektív és ha úgy vélitek, hogy kihagytam valamit vagy megosztanátok a ti kedvenceiteket akkor csak rajta! Jó Szórakozást!