Sziasztok!

Közeleg  a tél. Hideg, borongós idő, mindenki meg akar fagyni, hófúvás és még sorolhatnám. Persze a télnek is meg vannak a maga szépségei de ez tipikusan az az időszak ami több rosszat láttat mint jót. Pedig a téli esték nagyon is jók arra, hogy csináljunk egy kis Baileys-es forró csokit vagy forralt bort és paplanban burkolózva megnézzünk valamit. Erre van itt ez a lista is ami a téli szezon aktualitásait tartalmazza az ilyen esetekre. Nézzünk is meg belőle néhányat.

neregate_com-winter-2015-2016-anime-chart-v1.jpg

Sziasztok!

Maffia. Ha csak említésre kerül ez a név akkor majdhogynem mindenki a Keresztapában látott dolgokra gondol először. Ez a dolog egyszerre rémiszti meg az embereket de ugyanakkor ott a bűnös kíváncsiság is az egész felé ami mindenkiben ott lapul hiszen az ember pont az olyan dolgok iránt tud a legjobban érdeklődni amit nem igazán ismer. Nem egy nagyszerű és zseniális film illetve sorozat készült már a témában, elég csak az előbb említett Keresztapára gondolni de ott van még a szintén zseniális Nagymenők vagy a Sebhelyesarcú vagy pedig ott van a Maffiózók című sorozat is. Az animék is hozzányúltak párszor a témához, ott van például a Hitman Reborn (bár az is tucat shounen)  a zseniális Black Lagoon  illetve a mostanában befejeződött Gangsta.

És hogy miért hoztam ezt fel? Nos azért mert a mai anime amiről írni fogok nektek szintén ezzel a témával foglalkozik, ráadásul egész jól...... az elején. Ez a Gungrave!

item127332_1.jpg

2. AMP Skype Podcast

2015.11.03. 21:44

Szegasztok!

Íme a legújabb AMP Skype Podcast, melyben ezúttal én, Mangekyo022, Member-el és L.Mole-al együtt beszéljünk ki videojátékokat, vitatjuk meg mely konzolok voltak a legjobbak, mondjuk el véleményünket a Konami-ról és a DLC-ről és még más egyéb érdekes dologról is beszélgetünk!

Hamarosan lesz MP3 letölthetős verzió!

Addig is jó szórakozást! ;)

Szegasztok!

Ezúttal Jozsa98 fog nektek beszélni a Plastic Memories című animéről nektek!

Jó szórakozást! ;)

Sziasztok!

Halloween alkalmából ezúttal egy kis ünnepi különkiadással jelentkezünk. Jó Szórakozást!

 

Sziasztok!

Ezerrel tart a őszi sorozatok eddig kijött részeinek a bepótlása nálam plusz az új videó is készül szintén ezerrel de, hogy addig se legyen a blog elhanyagolva most prezentálom nektek azt a listát amit már a TOP 15 kedvenc Opening-es listám óta terveztem. Ez pedig nem más mint a 10 kedvenc fan anime OP listám.

Tudjátok ezek azok a videók amikor fognak egy opening dalt és egy másik anime vagy sorozat vagy esetleg egy játékból vágnak meg hozzá egy klippet. Ezekből én most elhoztam nektek a 10 kedvencemet.

 

A lista mint minden esetben most is csak személyes véleményen alapszik! Kezdjünk is hozzá!

top-10.jpg

Sziasztok!

Gondolom semmi újat nem mondok azzal, hogy imádom a kísértetes horrorfilmeket főképp ha azok egy elhagyatott hatalmas és ódon kastélyban játszódnak a régi Angliában. A kosztümös góthorrorok sajnos nem annyira népszerűek mint amilyennek lenniük kéne pedig ebben a műfajban igenis lehet még élvezhető horrort csinálni de a sajnos ez a műfaj mára  szinte teljesen eltűnt, az utolsó ilyen film ugyebár a Fekete Ruhás Nő volt még 2012-ben és azóta nem is készült más ebben a műfajban. Aztán amikor olvastam, hogy egy újabb film készült ebben a kategóriában már akkor izgatott lettem miatta ráadásul nem egy akárki fia készíti hanem a horrorműfaj egyik legismertebb rendezője Guillermo del Toro akinek többek közt a Faun Labirintusát ,a Hellboy filmeket és az Örödggerincet is köszönhetjük. Éppen ezért kitörő örömmel és még nagyobb lelkesedéssel fogadtam a Crimson Peek bejelentését és tegnap végre valahára eljött az idő, hogy megtekintsem ezt a filmet.

kep2noszfu_453.jpg

Sziasztok!

Kicsit megkésve ugyan de itt a legújabb vidim amiben a Danganronpa című VN alapján készült animéről fogok nektek beszélni! Jó Szórakozást!

 

Szegasztok!

Íme legújabb videóm, melyben a Memories című anime antalógiát mutatom be nektek!

Jó szórakozást! ;)

 

1. AMP Skype Podcast

2015.10.02. 18:12

Szegasztok!

Új project indul blogunkon, név szerint az AMP Skype Podcast sorozat, melyben 1-2 órában beszélgetünk el együtt, néha másokat is meghíva animékről, játékokról és érdekes témákról!

Sajnos ez az első egy igen "baljós kezdet" lett, de ígérjük, hogy lesz jobb is! ;)

Jó szórakozást!

 

 

Sziasztok!

Sajnos ma egy viszonylag szomorú hírt hoztam nektek. Megerősített hírforrások szerint a Manglobe stúdió fizetésképtelenség miatt csődeljárás alá került és a hivatalos honlapjuk már leállt szóval hamarosan a kapuit is bezárja a stúdió!

thumbnail_php.jpg

Sziasztok!

Nos mint ahogyan a legutóbbi alkalommal is most is egy frissen véget ért animét hoztam nektek kivizsgálásra ami nem más mint az Arslan Senki vagy ahogyan később szinte mindenki elnevezte" újabb leporolása egy régi animének amit ma már alig ismer valaki"! Amivel én kvázi rohadtul nem értek egyet. De mindegy is jöjjön az Arslan Senki!

geek0614_artgtdhfu9s_1ypo0614arslansenki-01.jpg