Sziasztok. Boldog Valentin napot. Ahogy tavaly, így most is hentai kritikával jövök. Nem is akármilyennel. Egy manga kritika, mert a belőle készült hentai anime szégyenteljes volt. Ez nem más, mint a Hachishaku Hachiwa Keraku Meguri nevű manga, amit 2014-ben kezdetek el és 2015-ben lett kész az utolsó fejezete. Lássuk is milyen.

images_8.jpg

Sziasztok!

Nos ahogyan ígértem íme a Valentin napi videó egy olyan animével ami egy tökéletes példa arra, hogy a romantikus műfaj mennyire képes hülyének nézni a nézőit .

 

Szegasztok!

Elnézést megint a késésért, de a fene egye már meg a múlt hetet!

Bevallom, soha nem voltam nagy Godzilla fan, de fontosabb filmeket, illetve az 1998-as és a 2014-es filmeket láttam. Az előbbin még úgy ahogyan elszórakoztam (ahogyan annak rajzfilm sorozat adaptációján is), viszont a 2014-es szutykot már az én gyomrom sem bírta. Oké, hogy emberek mindig is voltak a Godzilla filmekben, meg hogy a nem-Godzilla fanok a színészekért mennének be a filmre, de hogy a főcímben szereplő dög alig kapjon kb 5-8 percet a saját filmjében... nem kicsit megtudom érteni azokat, akik annyira csalódottak voltak benne, mint a Batman és Harley Quinn filmben.

De nem kell ám félni, a Polygon Pictures, akik szent céljukként tűzték ki a CGI animék futószalagon gyártását, elhatározták, hogy "na majd mi megmutatjuk, hogy kell csinálni", s 2017-ben kiadták a Godzilla Plant Of The Monsters CGI anime filmet.

A végeredmény? A kritikában!

godzilla_anime_design_reveal.jpg

Catch The Sperm 2 kritika

2018.02.05. 19:14

Szegasztok. Ezt a bemutatót eredetileg Valentin napra terveztem, de találtam egy mangát, amit mindenképp azon a napon szeretnék bemutatni. Viszont ma egy olyan játékot mutatok be, ami a WTF kategóriába sorolható. A játéksorozatot svájciak csinálták 2001-től 2003-ig pc-re és mobilokra. A fő céljuk, hogy a biztonságos együttlétre és az óvszer használatára hívja fel a figyelmet. Ennek okán ingyenesen le lehet tölteni. Lássuk, milyen lett a játékszéria második része, amit anno egy játékgyűjtemény lemezen találtam meg.

 maxresdefault_20.jpg

Sziasztok!

Egy olyan témát feldolgozó anime van ma terítéken ami kb 2. embert eléggé érzékenyen érint kis hazánkban ám az anime van olyan merész, hogy nem a megszokott módon adja elő a témát.

 

 

Sziasztok. A mostani havi téma eléggé érdekes. Lehet mindig hallani eltörölt filmekről és játékokról. Ám érdekes módon animékről nem lehet hallani. Holott van sok olyan anime, amit elkezdtek, aztán különböző okoknál fogva hagyták abba. Egy kisebb kutatómunkával megmutatok néhány olyan animét, aminek hiába várjuk a folytatását, soha nem fog elkészülni. Íme, néhány törölt anime, aminél még indokot is találtam.

canceled-vs-cancelled-56.jpg

Szegasztok!

Elnézést kell kérnem, ugyanis most nem a beígért Shoujo Shuumatsu Ryokou-ról írok kritikát, hanem egy 1986-os retro anime filmet, amit nem rég néztem meg Ragnafan kollégámmal. Viszont eme animéről muszáj is írnom, mivel egy kiváló animéről van szó!

Ma tehát a They Were Eleven anime filmről írok nektek!

they_were_11_dvd_cover.jpg

Szegasztok. Phoenix Wright második kalandja kerül a mai napon terítékre. Ez is portolás lett a GBA-ről a DS-re és az első játékhoz képest jobb és tartalmasabb lett. De lássuk, hogy mennyit tett le az asztalra az első játék sikere után.

 jfa_box_art.png

Szegasztok!

Ismeritek a "látványpornó" fogalmát? Ez kb annyit jelent, hogy van egy film vagy sorozat, aminek semmi értelme vagy elgondolkodtató része nincs, de az akciók meg a látvány elsőosztályúak. Alapjából nincs is velük semmi probléma. Viszont mi van akkor, ha egy "látványpornó" komolyan akarja venni magát, többnek akar látszódni, mint ami, méghozzá úgy, hogy semmit nem tesz le az asztalra tartalmilag, ráadásul rosszul is csinálja, amit csinál?

Tény, jó battle royale történetet készíteni nem könnyű. Viszont nem is olyan nagy kihívás! Ha valaki nagyon megerőlteti magát, sikerül egy jó és érdekes battle royale történetet alkotnia. Ez a 2017-es Juni Taisen-nek nem sikerült.

Ma a 2017-es Juni Taisen animéről írok.

juni-taisen-cover.jpg

Sziasztok!

Újabb videóval jelentkezem melynek alanya egy olyan anime ami két olyannyira eltérő stílust próbál meg vegyíteni amiből még álmában se gondolná az ember, hogy minimum egy nézhető sorozatot ki lehet hozni . Lássuk, hogy a Gakkou Gurashi-nak sikerült-e?

 

 

 

 

Sziasztok. Úgy látszik, megtaláltam 2017 legcsaládbarátabb anime mozifilmjét, ami kötelező darab, annyira magával ragadó és élettel teli. Ez nem lenne más, mint a Yoake Tsugeru Lu no Uta, avagy a Lu Over The Wall.

 fid18024.jpg

Szegasztok!

Köztudott, hogy habár az Anime Manga Palota íróinak eltér az ízlésük és a véleményeik egyes animékről, vannak darabok, amiket mindegyikük utál vagy szeret. Ilyen például a Devilman franchise, amit mindannyian szeretünk. Amikor megtudtuk, hogy 2018 januárjában érkezni fog egy új Devilman sorozat, tűkön ülve vártuk. Viszont bevallom, én félve vártam, ugyanis már az előzetesek sem nyertek meg. Viszont amikor megtudtam, hogy az fogja rendezni, aki anno a Kaiba című műremeket is rendezte, illetve amikor nyíltan bevallották, hogy ez egy újragondolása lesz az eredeti mangának, már kicsit bizakodóbb voltam.

Hogy végül milyen lett? Pozitív csalódás! Mindjárt megírom, hogy miért is!

Mai alanyom, a 2018-as Devilman Crybaby!

devilman-crybaby-visual.png