Szegasztok!

Ismeritek a "látványpornó" fogalmát? Ez kb annyit jelent, hogy van egy film vagy sorozat, aminek semmi értelme vagy elgondolkodtató része nincs, de az akciók meg a látvány elsőosztályúak. Alapjából nincs is velük semmi probléma. Viszont mi van akkor, ha egy "látványpornó" komolyan akarja venni magát, többnek akar látszódni, mint ami, méghozzá úgy, hogy semmit nem tesz le az asztalra tartalmilag, ráadásul rosszul is csinálja, amit csinál?

Tény, jó battle royale történetet készíteni nem könnyű. Viszont nem is olyan nagy kihívás! Ha valaki nagyon megerőlteti magát, sikerül egy jó és érdekes battle royale történetet alkotnia. Ez a 2017-es Juni Taisen-nek nem sikerült.

Ma a 2017-es Juni Taisen animéről írok.

juni-taisen-cover.jpg

Sziasztok!

Újabb videóval jelentkezem melynek alanya egy olyan anime ami két olyannyira eltérő stílust próbál meg vegyíteni amiből még álmában se gondolná az ember, hogy minimum egy nézhető sorozatot ki lehet hozni . Lássuk, hogy a Gakkou Gurashi-nak sikerült-e?

 

 

 

 

Sziasztok. Úgy látszik, megtaláltam 2017 legcsaládbarátabb anime mozifilmjét, ami kötelező darab, annyira magával ragadó és élettel teli. Ez nem lenne más, mint a Yoake Tsugeru Lu no Uta, avagy a Lu Over The Wall.

 fid18024.jpg

Szegasztok!

Köztudott, hogy habár az Anime Manga Palota íróinak eltér az ízlésük és a véleményeik egyes animékről, vannak darabok, amiket mindegyikük utál vagy szeret. Ilyen például a Devilman franchise, amit mindannyian szeretünk. Amikor megtudtuk, hogy 2018 januárjában érkezni fog egy új Devilman sorozat, tűkön ülve vártuk. Viszont bevallom, én félve vártam, ugyanis már az előzetesek sem nyertek meg. Viszont amikor megtudtam, hogy az fogja rendezni, aki anno a Kaiba című műremeket is rendezte, illetve amikor nyíltan bevallották, hogy ez egy újragondolása lesz az eredeti mangának, már kicsit bizakodóbb voltam.

Hogy végül milyen lett? Pozitív csalódás! Mindjárt megírom, hogy miért is!

Mai alanyom, a 2018-as Devilman Crybaby!

devilman-crybaby-visual.png

Szegasztok! Ez évet egy különleges gyűjtemény bemutatásával kezdem, ami lényegében a számítógépes szerepjátékokkal együtt született, majd a szerepjátékok grafikai fejlődése miatt halt ki, de még az én és az alattam lévő generációk gyermekkori emlékét képezi. Mondhatom, hogy ezen könyvek miatt szerettem meg az olvasást! Mik is ezek a könyvek, amikért még a mai napig is szívesen veszem őket? Utazzunk hát vissza a 80-as és 90-es évekbe.

 img_20180106_123910.jpg

Sziasztok!

Igen újabb videóval jelentkezem és ahogyan ígértem alanyom a Lain című sorozat lesz. Ugyan nem ez lesz a leghosszabb videó az évadban de a Lain-ről egyszerűen nem lehet többet elmondani annál mint ami a videóban elhangzik!

Jó Szórakozást!

Sziasztok! Boldog Új Évet! Az első posztom erre az évre valami nagy animének kell lennie a 2017-es évből. Viszont, ahogy kinézek bármilyen anime oldalra valamilyen tesztalanyért, a legújabb SAO movieról olvasom a csupa jót és szépet. Őszintén megmondom, a SAO első évadát végig se néztem, mert a negyedik résztől teljes vakvágányra futott. Viszont a movie trailere kicsit bíztató volt, úgyhogy gondoltam, hogy ha legalább akció dús lesz, akkor elkönyvelem egy nézhető animének. Háááát….. Hatalmas csattanás lett a vége. Lássuk is, miért.

 thumb-1920-800256.png

Szegasztok!

Boldog 2018-at mindenkinek! Eltelt egy év és itt az idő, hogy elmondjam, melyek voltak szerintem 2017 legjobb, legrosszabb, legtúlértékeltebb animéi, valamint mely animék voltak számomra a legnagyobb csalódások.

Akkor foglaljuk össze a 2017-es évet!

86473.jpg

Boldog Új Évet

2017.12.31. 23:59

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Anime Manga Palota Szerkesztőség

happy_new_year_2_1920.jpg

Szerző: Mangekyo22

Szólj hozzá!

Címkék: 2017 2018

Sziasztok!

Nos nemsokára itt az év vége szóval ideje összegzést csinálnom arról, hogy melyik volt az a 5 film ami számomra a legjobban tetszett illetve azaz 5 amelyik után legszívesebben visszaköveteltem volna a pénzemet annyira pocsék volt.

Jöjjenek hát 2017 számomra legjobb és legrosszabb filmjei!

A LISTA TERMÉSZETESEN MOST IS SZEMÉLYES ALAPÚ SEMMILYEN MÁS VONATKOZÁSA NINCS!

maxresdefault_16.jpg

Szegasztok!

2 éve írtam utoljára manga kritikát, s gondolom szeretnétek tudni, hogy miért. Nos, azért, mert szimplán elfelejtettem. Igen, hülye érv, de a helyzet az, hogy rég megfogadtam, hogy futó sorozatról nem írok rendes kritikát, legyen az anime vagy manga. S habár rengeteg mangáról írhattam volna, valamiért inkább animékről vagy videojátékokról szerettem volna írni. Nos, a jó hír, hogy a közeljövőben újra fogok írni mangákról, nem heti szinten, de hogy legalább 1-2 havonta mangáról is írok, már tartható lesz!

Újrakezdésként legyen egy rövid életű, de a legtöbb shonen-t messze maga alá gyűrő 2012-es manga, melynek címe, Hungry Joker!

volume_1_cover.png

Sziasztok!

Nos ahogy ígértem ma az Air Gear van terítéken ami tipikus példája annak, hogy egy jól induló sorozatot mennyire el lehet cseszni és ami képes átverni a nézőit. Jó Szórakozást!