Movie Review- Horns

2015.06.28. 14:59

Sziasztok!

Nem szándékoztam írni ma semmit de tegnap kölcsönkaptam egy filmet egy barátomtól,hogy nézzem meg mert ő szerinte nagyon jó és neki tetszett. Vonakodva bár de megnéztem és végül is....... nem bántam meg. Ez a nemrég DVD kijött Horns másnéven Szarvak című film!

horns_ver3.jpg

Jó reggelit mindenkinek!

Manapság mintha divat lenne minden sorozatra rábiggyeszteni a fantasy jelzőt még akkor is ha olyan távol áll tőle mint a Plútó a Naptól. Ezért is tudok igazán izgatott lenni egy olyan igazi , tipikus oldschool fantasy láttán mint amilyen például a mai alanyom is , a Magic Knight Rayearth!

61fj6pevvyl.jpg

Sziasztok!

Igen igen, a Brynhildr is Member mester karmai között végezte!

 

Sziasztok!

Mivel a régi Openinges listám fölött már kissé eljárt az idő ezért ara gondoltam, hogy ideje frissíteni ezért tehát most prezentálom nektek a jelenlegi 15 kedvenc Openingemet . Kezdjünk is bele!

A LISTA MINT MINDEN ESETBEN MOST IS TELJESEN SZUBJEKTÍV!

15.jpeg

Sziasztok!

Tudom múlt hétre ígértem kritikát de valahogy mindig közbe jönnek a dolgok akkor amikor az ember előre eltervez valamit. De viszont cserébe egy olyan animét hoztam nektek ami egyszerre mondhatni a stúdiójának az utóbbi évekbeli legjobb terméke de egyben ugyanaz érvényes rá is mint anno a Claymore-ra. Ez pedig nem mint a Psycho-Pass!

psycho-pass-poster.jpg

Sziasztok!

Nem sokára itt a nyár ami nem csak a Balatoni vagy a közeli Standi pancsolást jelenti,hanem azt is,hogy jönnek az idei nyár animéi is.Lássuk mikkel is lesz dolgunk ezen a nyáron!

2015summer1.jpg

Szegasztok!

Ahogy a címben is olvasható, illetve ahogyan már régebben bejelentettem, a Monster Musume, annak ellenére, hogy még csak a 30-31-ik fejezetnél tart és havi manga, júliusban megkapja az anime adaptációját

 

 

A manga továbbra is élvezhető - s remélhetőleg nem megy át Rosario To Vampire Season II féle shonen harc mindfuck-ba -, s a trailer alapján a seiyuu-kat is betalálták!

Az animét amúgy a Lerche készíti el, akik az Assassination Classroom és a Maji De Watashi Ni Koi Shinasai!! animéket is elkészítették, szóval megéri várni!

A másik címben lévő alany a PIXELS című film, ami hamarosan kijön a magyar mozikba is. Rendezője Chris Columbus, aki a Home Alone első két részét, valamint a Harry Potter első két részét (Titkok Kamrája és Bölcsek Köve) is rendezte.

S habár Adam Slander never sokakban bizonytalanságot válthat ki, szólok, hogy utolsó filmjeiben tisztességesen szerepelt, s a Blended filmnél is inkább a Jack & Jill iránt fűzött gyűlöletüket élték ki a "kritikusok".

A PIXELS-ről amúgy érdemes tudni, hogy eleinte egy 2010-es mini-film volt a youtube-on.

 

 Mint videojáték rajongó természetesen mindenképpen belefogok nézni, bár van valaki, aki nagyon azt akarja, hogy ne nézzem meg.... s nem, nem Adam Slander..... HANEM KEVIN "Dagiminátor" JAMES AZ, AKI EL AKAR IJJESZTENI A FILMTŐL!

No, ennyi voltam mára, további kellemes ünnepeket!

Sziasztok!

Számomra az egyik legkedvesebb animés téma a fantasy mellet a "lányok puskákkal" típusú sorozatok. Nem véletlenül hiszen jobb tökös és talpraesett csajokat látni mint tucatmoe karaktereket. Nem egy jó sorozat született már a témában, elég csak a kultikus Black Lagoon-ra vagy a Gunslinger Girl-re gondolni de szerintem a Phantom is jó volt.Mai alanyom a Noir is egy ilyen anime még a korai évekből.

noir_2.jpg

Szegasztok!

Mivel nagyon rég volt már videójátékokból bármilyen nemű kritika ezért úgy döntöttem, hogy ejött az idő egyre!

Viszont ez most kicsit különlegesebb lesz, mivel ezúttal 2 hasonló játék szériát fogok egymásnak ereszteni, a híres Playstation only InFamous sorozatot a Prototype sorozattal!

Jó szórakozást!

infamous_vs_prototype_hd_1080p_by_kaos456.png

Sziasztok!

Hát igen. Ez a pillanat is eljött. Megannyi szenvedés, tervezés, veríték és beleőlt energia árán de Member végre befejezte a Mirai Nikki videót. Megfáradt lelke ezek után végre megpihenhet egy kicsit. Addig is íme a a teljes 40 perces mű. Jó Szórakozást!

 

1313613920045.png

'Na nézzünk valami animét , hogy elüssük ezt az unalmas szombat délutánt"

ltm8uq.jpg

'Hmmmm, Mahou Sensou.  Hát ha a Madhouse csinálta akkor csak nem lehet rossz. Nézzük meg!'

A 12 rész megtekintése után!

903.png

 

 

4019284-gif15.gif

Sziasztok! Ma tehát minden idők egyik legpocsékabb , leggázabb és legbénább animéjáról a Mahou Sensou-ról lesz szó!

Digimon Adventures Tri.

2015.05.06. 17:43

Szegasztok!

Régi hír, de most már 1000%-ra biztos, hogy az ötletekből és minőségből kifogyott Toei Animation a Dragon Ball és a Sailor Moon után most az eredeti Digimon Adventures sorozatot veszik elő újra a szekrényük mélyéből s erőszakolják meg a nyílt utcán.

Elnézést a kifejezésért és trágáságért, de lassan elegem van a Toei múltba hányásaitól! Annyira kellett nekünk Dragon Ball Super, Dragon Ball Resurrection Of F(anservice) és az új Sailor Moon, mint Télapónak hajnövesztő!

No de a lényegre, kaptunk egy új - s bevallom elég szép zenével megdobott, de látványilag gusztustalan Moe animációval megspékelt - trailer-t, amiben az legelső Digimon széria főhőseit látjuk..... tinédzserenként.... ami azért gáz, mert már a Digimon Adventures 2-ben is tinik voltak..... ami még gázabb, hogy szemmel láthatóan elfelejtették a Digimon Adventures 2 főhőseit is (Davis, Ken, Yolei és Cody)....

S mi gázabb még ennél azon kívül, hogy az ok a 2001-ben lezárt törénet "folytatására" - annak ellenére, hogy az utolsó Digimon Adventures 2 részben mindenkinek láthattuk a jövőjét mint felnőttek szóval semmi újat nem rakhatnak bele amivel szembe mennének az utolsó rész jövőbe mutatásával - az úgy nevezett "15-ik évforduló"?

..... hogy ez egy HAT RÉSZES MOZI SZÉRIA LESZ, MINT A GYŰRŰK URA ÉS EGYÉB PÉNZ LENYÚLOS FOLYTATÁSOS FILMEK!

Hogy ez a rajngók lehúzása vagy sem, döntse el mindenki, mindenesetre érdekes, hogy eredetileg tv sorozat lett volna, most viszont mozi széria lesz!

Amúgy az első film a hatból 2015 november 21-én jön a japán mozikban.

 

 A karakterek..... esküszöm, ha akarták se tudták volna ennél moe-szerűebbre készíteni őket! Ha nem írták volna ki a neveket, fel sem ismertem volna őket! A főhőst is egyedül csak a szemüveg miatt ismertem meg!

Szóval igen, én rohadtul nem várom, főleg, hogy visszahozzák a gyengére sikerült "Super Ultimate Fúziós Mega-Mega-Mega Paladinmon"-t vagy mit a régebbi Digimon filmekből!

A hardcore Digimon rajongók tehetnek vele egy próbát, de nekem a Digimon Adventures 2001-ben ért véget!