Sziasztok. Mielőtt elkezdeném, feltennék egy kérdést: Ismeri bárki is a Phoenix Wright játékokat? Valaki? Bárki?Hát persze..hogy nem. Pedig a Capcom egyik legnagyobb húzócíme 2001 óta. Kezdeti problémája, hogy only Japánban jelent meg, de amikor a Nintendo DS piacra dobták Amerikában és Európában instant kedvenc lett a Visual Novel-point and click kalandjáték kedvelőknek. És igen, itt a másik oka, hogy a legtöbben nem ismerik, mert rétegjáték és a Nintendoról mindenkinek csak a régi, sárga kazettás Mario és hasonló 8-bites társai jutnak eszébe. Hogy rossz lenne? NEM! Szórakoztató, izgalmas, fordulatos és legnagyobb piros pontja: az ikonkus 3 szó. Objection, Holdi It és Take That.

De térjünk át a más médiumokra. Az alap trilógia kapott eddig pár mangát, 2009-ben egy közepes live action mozifilmet és a rajongók nagy örömére animét is 2016 tavaszán. Lássuk, milyen is lett.

 phoenix-wright-ace-attorney-anime.png

Sziasztok!

Ez a videó abból a különleges alkalomból jött létre, hogy idén lesz 9 éves a Baaad Movies blog és úgy gondoltam, hogy a legemlékezetesebb videóikból csinálok egy ilyen amw szerű videót és ezzel kívánok nekik Boldog Születésnapot!

Jó Szórakozást!

 

Szegasztok!

2017 március 23-án elérkezett az, amire már lassan 2 éve vártak sokan: VÉGET ÉRT A Naruto Shippuuden nevű anime!

Véleményem azóta sem változott a Naruto Shippuuden-ről, sőt, ha lehet, még rosszabb is lett!

Az utolsó részről röviden: az első 10-12 perc Iruka drámájával megy el, majd a maradékban láthatjuk, ahogyan mulatnak az esküvőn, majd vége....

S mi a csattanó? Hogy NEM ANIMÁLTÁK MEG AZ UTOLSÓ, 700-ik FEJEZETET! Tehát 1 fejezet örökre odaveszett a mangából! Ennyire belesz*rni valamibe nem lehet!

Ég veled, nem fogsz hiányozni, s remélem, hogy a Pierrot Stúdió végre valami igényesebb és komolyabb animébe vág bele.....

Ragnafan1992 véleménye: HÁL ISTENNEK! Jah, nem mégse.. Tény, várom a Borutot, de csak azért, hogy a két szememmel lássam, hogy a hype mennyire fogja menteni a valós tényektől.  

03_river_city_ransom_ejjeli_vakond_0002_masolata.jpg

Sziasztok!

Ma egy igazi kis csemegével készültem nektek ami nem mást mint a  nemrég Blacksheep által bemutatott Dungeons and Dragons film alapjául szolgáló játék animeváltozata.

Jó Szórakozást!

Sziasztok. Biztos van köztetek olyan, akinek nagy kedvencei közé tartozik a Samurai Jack széria. Gendy Tartakosky zseniális alkotó tollából származó történet a szamurájról, aki a jövőbe lett száműzve és mindenáron vissza akar térni a múltba, hogy legyőzze Akut, a gonosz démont. A negyedik évad után nem igazán hallottunk felőle. Ám ez év elején megtört a jég és 2017 Március 11-én elkezdték az Adult Swim csatornán sugározni az ötödik évadot. És az eredmény pedig eddig nagyon ígéretes.

 samurai-jack-season-5-adult-swim.jpg

Sziasztok!

Member mester muzikális hangulatban van ezért eme videója a chiptune zenékkel illetve zeneszerkesztő programokkal foglalkozik de mindenki felejtse el a Vocaloidot mert ebben az nem lesz. Lássuk, hogy vajon őmembersége lesz-e 2017 Beethovenje ? Jó Szórakozást!

 

Aki pedig kíváncsi a videó végén lévő klippre az külön is meg tudja nézni itt!

 

Sziasztok. Lassan vége a Naruto Shippuden anime szériának és a Naruto fanok lassan rákaphatnak a Boruto anime sorozatra. Viszont, sokan nem értik, hogy az Anime Manga Palota tagjai miért rühellik eme összelopkodott anime szériát. Az ő nevükben nem tudok beszélni, viszont a saját nevemben igen. Íme top 10 oka annak, hogy a befejezte előtt jóval befejeztem az anime sorozatot.

Szegasztok!

Szeretem a régi retro animéket, még annak ellenére is, hogy néha szerették mindig ugyanazt a jelenetet felhasználni.

Viszont nem rég találtam egy olyan retro kult animét, ami máig kimaradt valamiért az életemből, pedig 2013-ban készült is egy CGI film belőle - ami mondjuk volt inkább egy gyenge újra gondolás, mintsem az eredetihez köthető film. Pedig kora ellenére szerintem a mai napig megállja a helyét.

Ma az 1978-as Space Pirate Captain Harlock animéről írok nektek!

space_pirate_captain_harlock.jpg

Sziasztok!

Íme a 6.évad legújabb videója amiben egy olyan franchise egyik tagjával fogok foglalkozni amiről valami fatális véletlen folytán még egyszer sem volt szó itt a blogon pedig ez a széria az animék egyik alapkövének számít. Szóval jöjjön a Gundam 00 videókritika. Jó Szórakozást!

Külön köszönet Membernek azaz Atariannak a videójátékos segítségért!

 

Tavaszi Animék 2017

2017.03.08. 15:35

Sziasztok!

Végre itt a tavasz, véget ért a fagyos tél , éledezik a természet és egy újabb adag anime is közelít ebben a szezonban. Lássunk is néhányat ezek közül.

neregate_com-lq-spring-2017-anime-chart-v2.jpg

Szegasztok. Feltennék egy őszinte kérdést: Hol vannak azok a játékok, ahol nem más számított, mint a hangulat? Ahol nem a grafika, vagy sztori számított, hanem a játékélmény és a nevetés. A Jowood 2003-ben és a 2004-ban kiadott két játéka megmutatja, hogy a játékmenet magával tud ragadni, egészen a végéig. De csak szép sorjában.

 pokoliszomszedok_1.png

Szegasztok!

Remake-et készíteni videojátékokból ugyanúgy hálátlan és nehéz munka, mint filmek terén. A játékosoknak - főleg ha még imádták is az eredeti játékot - igencsak hatalmas elvárásokkal ülnek le egy régi játék remake-je elé, ami sokszor nagy hiba lehet, hiszen a nosztalgia igencsak "túlszépítheti" az eredeti játékkal eltöltött időket.

Amikor megtudtam, hogy az 1989-es Shadow Of The Beast játéknak (melynek portjai közül szerintem messze a TurboGrafx-CD a legjobb) készülni fog egy remake 2016-ban kizárólag a PS4-re, csak annyit mondtam: félre a nosztalgiát és lássuk magát a játékot.

Nos, miután többször végigvittem és a platina trófeát is megszereztem belőle végigfutott az agyamon a gondolat, hogy vajon melyik a jobb: az 1989-es eredeti vagy a remake. És legnagyobb megdöbbentésemre már előre tudtam a választ: a 2016-os remake sokkal jobb lett....

De vajon hogyan történhetett az, hogy jobban megkedveltem a remake-et, mint az eredetit, amit ugyanúgy szerettem?

Jöjjön hát a 2016-os Shadow Of The Beast kritikája!

shadow_of_the_beast_2016_cover.png