Sziasztok!

A mai napon végre kijött pár rövidke trailer a jövőre mozikba kerülő Ghost in the Shell amerikai élőszereplős filmhez. Igaz sokat még egyik sem mutat mivel ezek csak amolyan kedvcsinálók mint amilyenekkel például az Amerikai Horror Sztori-t szokták reklámozni de speciel szerintem nagyon hangulatosak lettek.

 

 

 

 

 

 

De most tényleg ezek a trailerek nagyon hangulatosak és szerencsére még nem is lövik le az egészet ( az majd a full trailer lesz ) és én még mindig nem vagyok ellene Scarlett Johansonnak. Mert azt érdemes leszögezni, hogy ő egy jó színésznő. Fekete Özvegy-ként ugyan küzdenie kell a skatulyával de például elég csak megnézni az Elveszett Jelentés illetve a Match Point-ban nyújtott alakítását és máris leesik a dolog és hát nem szabad elfelejteni, hogy milyen hidegrázós hangot adott Ká-nak a Dzsungel Könyvében.

 

Plusz egy kis fanfect tény de szerepel még a filmben Takeshi Kitano is. TAKESHI KITANO!!!!!  De én csak egy valamire vagyok kíváncsi a filmmel kapcsolatban: Hogy az intro-t amit az anime elején láthatunk azt megcsinálják-e Scarlettel? Mert az a jelenet már-már animetörténelmi jelentőséggel bír és nagyon megadná az alaphangulatot a filmnek persze nem várom el, hogy egy az egybe lemásolják az animét DE LEGALÁBB EZ A JELENET LEGYEN BENNE BASSZUS!!!

 

És ti várjátok a filmet vagy még mindig ellene vagytok? Én személy szerint nagyon várom már mert nagyon meghozta a kedvemet ez a pár trailer. A premier egyébként 2017. Március 31-ére van kitűzve.

Sziasztok!

Sziasztok!

A mai animét amit hoztam nektek nagyvonalakban úgy lehetne jellemezni, hogy fogjuk a Cowboy Bebop világát és szereplőgárdáját csavarjunk rajtuk egy tisztességeset és és végül szórjuk meg az egészet randomabbnál randomabb poénokkal és tálaljuk 24 részre vágva. A végeredmény pedig az Outlaw Star címre hallgató csoda lesz!

1209793-the-wintermute-hd-outlaw-star-picture.jpg

Sziasztok!

Ezzel a videóval akkor el is indul a 6.évad aminek alanya a 2016-os tavaszi szezon szégyenfoltja, az anime aminek kár volt a világra jönnie,az anime ami totál hülyének nézi a nézőit azaz a Kabaneri! Jó Szórakozást!

Sziasztok!

Member is finally back és ezúttal a Swordquest nevű játékot veszi nagyító alá Pokémon GO-val és virtuális valósággal körítve . Jó Szórakozást!

Szegasztok!

Hatalmas bejelentés történt!

Több, mint 40 év után 2016 szeptember 17-én véget fog érni minden idők leghosszabb mangája, a Kochikame (melynek teljes neve: Kochira Katsushika-ku Kameari Koen-mae Hashutsujo)!

Osamu Akimoto bejelentette, hogy a 40 éves mangájának utolsó kötete a 200-ik lesz!

Mit mondjak: azért az félelmetes, hogy egy mangaka több, mint 40 ÉVIG írjon egy mangát, főleg, hogy a legtöbb mangaka max 15-20 évig ír, aztán vagy újba kezd, vagy meg nyugdíjba megy.

Én tiszta szívből gratulálok Osamu Akimoto-nak, hogy ilyen sokáig bírta!

Szóval idén véget ért az Assassination Classroom, a Nisekoi, a Bleach és most szeptember 17-én a Kochikame is. Oké, WSJ, 2017-ig még mely sorozatok lövitek le? Gintama? Toriko?

kochikame-end-200-volume-september-17.jpg

"Ahogyan szinte észrevétlenül fordult nyárba a tavasz,
olyan nesztelenül surrant be az erdő fái közé az ősz,
és lassan lebegve, kerengve hullani kezdtek a sárgult levelek.
Úgy tűnt, mintha fájna válniok a kopaszon maradó ágaktól.
Az eddig oltalmazó erdő nem rejtekhely többé."

                                       Fekete István: VUK

 

Sziasztok!

 

Hát igen ez a nyár is ahogyan jött úgy el is ment szinte észrevétlenül. A diákoknak megkezdődik az iskola, ideje visszarázódni a szürke és unalmas hétköznapokba. Azért nem kell csüggedni az ősznek is meg vannak a szépségei és, hogy a szürke hétköznapok se legyenek annyira szürkék lássuk is, hogy miket kapunk az idei őszi animeszezonban megnézésre!

anime-chart-fall-2016-300x267.jpg

Szegasztok!

Én és xx18Rolandxx szenvedését láthatjátok, ahogyan a Tenshi No Drop nevezetű iszonyat pusztítja lelkünket... és az agysejtjeinket.

Jó szórakozást!

 

7. AMP Skype Podcast

2016.08.26. 21:09

Szegasztok!

Íme hát legújabb AMP Skype Podcast adásunk, amelyben én (Mangekyo022), L.Mole (Éjjeli Vakond), Atarain/Member és Ragnafan1992 videojátékokról beszélgetünk!

Jó szórakozást!

Témák:

1.Vélemények az idei (2016) E3-ról!

2.Videojátékok és/kontra erőszak!

3.Konzolok kontra mobiljátékok!

4.Vélemények videojátékokról:

- Swordquest (Atari 2600, 1982-83)

- Adventure (Atari 2600, 1979)

- Project Firestart (Commodore 64, 1989)

- Sanitarium (PC, 1998)

- Mortal Kombat

- Nintendo World Championship (NES)

5.Horror filmek és horror videojátékok

 

Vége A Bleach Mangának!

2016.08.18. 20:50

Szegasztok!

Igen, újabb mérföldkő jött el az animék és a mangák világában, ugyanis habár hivatalosan csak jövő héten, de az internet áldásainak köszönhetően már ezen a héten vége lett a Bleach mangának!

hdf.jpg

A Bleach 2001-ben indult a Weekly Shonen Jump lapjain, melynek írója és rajzolója Tite Kubo. Habár népszerűsége  2008-tól megcsappant, még így is sikerült évi 2-3 millió eladott példányszámot felmutatni, ami azért még így is szép teljesítmény.

Anno még 2010-ben írtam kritikát a mangáról, amikor még aktívan jelent meg, s most, hogy vége (plusz eltelt kb 6 év s ugye ennyi idő alatt változik a minőség is), frissült a Bleach manga kritika.

Member-el lesz egy közös podcast-ünk eme franchise-ról, elöljáróban csak annyit, hogy:

1.Nagyon látszik, hogy valaki nagyon siettetni akarta a manga befejezését, s ez az utolsó 3 fejezeten nagyon meglátszódik!

2.A befejezés sablonos hosszú shonen harcos manga befejezés lett, de valamiért mégis jól működik - talán mert aranyos és könnyed lázárást kapott.

Volt egy bejelentés, hogy lesz 2018-ban egy élőszereplős Bleach Live-Action. Hogy milyen lesz, az már a jövő zenéje!

No, először az Assassination Classroom, aztán a Nisekoi, most meg a Bleach! Szerintetek lesz még WSJ manga, ami még idén befejeződik? Illetve hogy tetszett az utolsó fejezet nektek?

Sziasztok!

Record of Lodoss War, Magic Knight Reyarth, Slayers, Tales of Eternia, D.Gray-man. Ezek mind olyan fantasy animék amik tartalmazzák azokat az elemeket amiktől számomra egy fantasy mű igazán fantasy lesz. Nem titok,hogy nagyon szeretem ezt a műfajt hiszen lényegében ez az a műfaj ami a legnagyobb hatást gyakorol mind a film, mind a könyv illetve a képregény műfajra. Manapság azonban divat lett mindenre rásütni, hogy fantasy holott kb annyi köze van hozzá mint Győzikének a hitelességhez. Mai alanyom a Madan no Ou to Vanadis viszont egy 3. kategóriába tartozik: A fantasyk amik teljesen nélkülözik a fantasy-t!

64911l.jpg

Szegasztok!

Ma, vendégünkkel Ragnafan1992-vel, az 1995-ös Fist Of The North Star, magyar címén Pusztító Ököl című filmet fogjuk megnézni és kommentálni!

Jó szórakozást!

 

Sziasztok!

Aki látta a Shisha no Teikoku videómat az emlékezhet arra, hogy a Project Itoh sorozat keretein belül még 2 animefilm van a Harmony és a Gyakusatsu Kikan. Na most az utóbbi még mindig nagyon izgatja a fantáziámat holott a Manglobe csődje miatt egyenlőre nem tudni mikor fog kijönni viszont a Harmony már első ránézésre sem tudott megfogni. Aztán nemrég gondoltam üsse kő megnézem , legfeljebb ugyanolyan lesz mint a Shisha. Aztán megnéztem és eléggé megdöbbentett a film. Pedig a Shisha után nem igazán erre számítottam! Jöjjön tehát a Harmony!

harmony-2.jpg