Nanatsu No Bitoku kritika.

2018.04.23. 10:11

Sziasztok. Nem fogok finomkodni ezzel az animével, az biztos. Akkora egy semmitmondó, üres, gagyi sz**, hogy arra már megfelelő szó nincsen. Inkább nézném újra a középszerű Keijot, vagy a Boruto movie nevű szennyet. SŐT! Akár a LaMB nevű iszonyatot is szívesebben megnézném, mintsem újra megnézzem mind a tíz részt. Lássuk is, hogy miért kaptam fel a vizet ezzel az animével kapcsolatban.

 209857.jpg

Kezdjük a Sin Nanatsu no Taizai nevű köpedelemmel, aminek köszönhetően az Artland stúdió végleg becsukta kapuit. Szégyenteljes bukását csak az mentette meg, hogy a célközönséget elérte: Azon férfiakat, akik pi**t utoljára akkor láttak, mikor anyjukból jöttek ki, annyira odavannak a virtuális csajokért. És persze 2018-ra beígérték a folytatásnak szánt előzményt, a Nanatsu No Bitokut.

 15226458052.jpg

A sztori szerint hét angyal száll le a földre, hogy megkeressék a messiást, aki a hét emberi bűnnel fogja felvenni a kesztyűt. Ennyi! Semmi sztori kibontakozás, semmi érdemi mondanivaló, semmi izgalom! Minek is az, nem? Tudjuk miről szól, az egész: Csöcsök, seggek riszálása, bugyi villogtatás! Akkor erre kaptam volna fel a vizet? NEM!

Látvány oldaláról meglátszik, hogy egy középszerű stúdió kapta a munkálatokat. Nem kellet sok elvárást megugraniuk: A csöcsök ugráljanak, és minél többször villogjon ki a bugyi! Elvégre, erre vágyik az, aki ilyen animéket puszta önszántából megnéz (és nem ír róla kritikát.). A zenék meg az átlagot sem tudják megütni (az ending az még jó volt, de ez ízlés kérdése!). Ez volt az oka annak, hogy kiakadjak? Nem!

 nanatsu-no-bitoku-episode-8-english-subbed.jpg

A karakterek sablonosak, kiszámíthatóak! Minek kell jellemfejlődés, hiszen a sok virtuális p***ra éhes rajongókat ez pont hidegen hagyja. Poénkodni próbálnak, de a Monster Mosune első része már köröket ver rá a Nanatsu mind a tíz részére. És tudjátok, hogy mi a legdurvább? A játékidő is lazán meg tudja mutatni, hogy ez az egész nem más, mint a Shin Nanatsu No Taizai Tesco gazdaságos kiadása. Még az ál-vallási dolgok sincsenek benne, amitől megérdemelné tőlem a tíz százalékot. Ám számomra az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy unalmas! Rövid, de mire az ember végignézi mindegyik részt, úgy fogja érezni, hogy legalább három óra eltelt, holott a játékidő nem tesz ki többet egy óránál, ha az endingeket is beleszámoljuk.

kurocinema_com-nnb-08-480p-melody_mkv_snapshot_02_51.jpg

Értékelés:

Pozitívumok (Voltak egyáltalán?):
- Ending

Negatívumok:
- Minden más

Végeredmény: 8% Nagyon rossz

Tudjátok, mi tett volna jót ennek a förtelemnek? Ha hentait készítettek volna belőle. Mert azzal már jelentősebb eredményeket mutatna fel. Sajnos nem ez a helyzet, és az anime joggal fog szerepelni év végén a leggyalázatosabb animék között. Ennyi volta mára. Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr4913856654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása