Sziasztok!

Egy olyan témát feldolgozó anime van ma terítéken ami kb 2. embert eléggé érzékenyen érint kis hazánkban ám az anime van olyan merész, hogy nem a megszokott módon adja elő a témát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr2913632220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunterbey 2018.02.04. 17:06:43

Személy szerint lenézem azokat, akik csak azért ledegradálják a sárga-fekete pokol legeslegmélyebb bugyraiba, mert nem szereti a focit, xy videóst, vagy ellentétként ha valaki szereti a Minecraftot, Forma 1-t. Az ilyen emberek a szüleik belenyalták az agyába, hogy mit kell gondolkodnia. Szerintem nem azt jelenti hogy férfiasság, hogy szereti-e a focit, alkoholt, bulit és minden második nőt megdug, hanem az, ha a saját gyerekét a kezébe tartja, megtudja azokat csinálni, amiket más nem mer, nem ripacskodik mindenen, ami nem tetszik, meg ilyenek.

Ha mondanék egy jó sport animét az a Capeta(AJÁNLOT!!!!!!!). Bár vannak hibái(retek lassú történet, túldrámázás, pár idegesítő szereplő, grafikai hibák, de a főszereplő apja a legrosszabb, minden részben 5 percet elvesz ugyan azokkal a monológokkal), de sok csavart visz magával, az autóversenyzős anime nem igazán van(pláne ami az F1-el foglalkozik). Másik ajánlatom, ami bár hót sablonos,mégis érdekes darabot hozott össze, az nem más mint a Metal Fight Beyblade, szerintem jobb mint az elődje(habár Watarigani olyan, mint egy új Martina(Slayers)), furcsa megoldásai vannak, de értékelhetőbb és több figyelmet érdemelhetne, mint az Umaru-chan vagy a Keijo!!.

xx18Rolandxx 2018.02.04. 22:01:38

@Hunterbey:

" Személy szerint lenézem azokat, akik csak azért ledegradálják a sárga-fekete pokol legeslegmélyebb bugyraiba, mert nem szereti a focit, xy videóst, vagy ellentétként ha valaki szereti a Minecraftot, Forma 1-t. Az ilyen emberek a szüleik belenyalták az agyába, hogy mit kell gondolkodnia."

Igazából az ilyen szülők azok akik a saját gyerekükön át akarják a saját álmaikat megélni és ha nem úgy alakul akkor azért mindig a gyereket hibáztatják ez meg egyenes útként vezethet egy drogokkal és önpusztítással járó életbe. Most vetítik a mozikban az Én, Tonya című filmet ( pénteken mi is megnéztük) és az a film mindezt tökéletesen bemutatja szóval ajánlom neked is, hogy nézd meg még ha nem is szereted annyira a korcsolyázást.

Attól még valaki nem lesz kevesebb ,hogy nem szereti a focit és valami mást szeret de mintahogy a videóban is mondtam a foci a nemzeti sport és mindenkit a pokolra kívánnak ha nem szereti.

" Szerintem nem azt jelenti hogy férfiasság, hogy szereti-e a focit, alkoholt, bulit és minden második nőt megdug, hanem az, ha a saját gyerekét a kezébe tartja, megtudja azokat csinálni, amiket más nem mer, nem ripacskodik mindenen, ami nem tetszik, meg ilyenek."

Na ez meg a másik. Az ilyen emberek komoly önbizalommal hiánnyal rendelkeznek és ez miatt fitoktatják folyton a férfiasságukat. Nem rég velem és a barátaimmal is megtörtént, hogy mentünk egy szombat délután a szokásos törzshelyünkre hamburgerezni mikor is elsétáltunk egy edzőterem előtt és egy Johnny Bravo klón utánunk kiált , hogy " Hé disznók ti sose lesztek olyanok mint én! Szánalmasak vagytok!" Elhiheted nem sok kellett hozzá, hogy beverjem a képét de akkor kijött egy ilyen edző féleség és szépen leordította a fejét, hogy még egy ilyen húzás és ki lesz tiltva onnan örökre. Ezután bocsánatot kért tőlünk és elmondta, hogy a srác mindig ezt csinálja de dolgozni nem dolgozik, a sulit is otthagyta és mindent apuci fizet neki úgy , hogy a srác közel egyidősnek nézett ki velem. Ezek után elgondolkodnék, hogy ki is a szánalmas.

Az alkoholos, bulis rész meg akkora közhely, hogy csak röhögni lehet rajta. Én utálom azokat a zenéket amiket ott játszanak ( a dubstep számomra nem zene) szóval minek menjek oda? Úgyis csak szarrá unnám magam. Aki meg azzal büszkélkedik, hogy mindennap más nőt dug meg annak csak gratulálni tudok az üres és szánalmas Barney életéhez. De ezt is valszeg mindenki megkapja az életben , én is megkaptam tizenéves koromban. A felszínesség mindig is megmarad amíg az emberiség létezik.

" Ha mondanék egy jó sport animét az a Capeta(AJÁNLOT!!!!!!!). Bár vannak hibái(retek lassú történet, túldrámázás, pár idegesítő szereplő, grafikai hibák, de a főszereplő apja a legrosszabb, minden részben 5 percet elvesz ugyan azokkal a monológokkal), de sok csavart visz magával, az autóversenyzős anime nem igazán van(pláne ami az F1-el foglalkozik). Másik ajánlatom, ami bár hót sablonos,mégis érdekes darabot hozott össze, az nem más mint a Metal Fight Beyblade, szerintem jobb mint az elődje(habár Watarigani olyan, mint egy új Martina(Slayers)), furcsa megoldásai vannak, de értékelhetőbb és több figyelmet érdemelhetne, mint az Umaru-chan vagy a Keijo!!. "

Hát a foci tekintetében a Forma-1 -et még annyira se kedvelem mert még unalmasabb sportnak tartom ( most komolyan mi abban az izgalmas, hogy 2 órán át egyetlen pályán mennek körbe-körbe? ) És a tény, hogy 52 részes csak még jobban elveszi tőle a kedvem :/

A Beylade-ből kiskoromban láttam pár részt még játékom is volt de nem igazán fogott meg sohasem ráadásul abból is van annyi évad mint az oroszok szóval azokat is meg kellene néznem előtte, hogy képben legyek. Talán valamikor mindenesetre köszi az ajánlásokat ^^

xx18Rolandxx 2018.02.04. 22:06:26

@Hunterbey:

Amúgy érdemes elolvasni Peter1989 írását is a témában!

peter1989.wordpress.com/2017/08/27/sport-fasizmus/
süti beállítások módosítása