Meghalt Tsuru Hiromi

2017.11.17. 15:27

Sziasztok!

Eredetileg egy mangakritikával jöttem volna de ma reggel egy nagyon szomorú hír csapott arcon. 57 évesen ugyanis elhunyt a legendás női seiyuu Tsuru Hiromi aki olyan karaktereknek adta a hangját mint Cross a Nagareboshi Ginben, Meryl a Trigun-ban, Ukyo a Ranmában de mégis élete leghíresebb szerepe egyértelműen Bulma volt a Dragon Ball-ban.

1640719-tsuru_h.jpg

A rendőrség elmondása szerint Hiromi vezetés közben súlyos aorta disszertációt kapott és ennek következtében karambolozott az autójával. Az aorta disszertáció annyit takar, hogy gyakorlatilag az illetőnek megreped a főere így a vér két irányban folyik tovább ami a keringési rendszer összeomlásához vezet.

Hiromi a 80-as 90-es évek egyik meghatározó női seiyuu-a volt és rengeteg mára legendás sorozatban játszott de tény és való,hogy egyértelműen Bulma karaktere volt az ami meghozta neki a nagy sikert.

ceqe6tzw8aqv7pi_jpg_large.jpg

 

Tsuru Hiromi 57 éves volt! RIP!

5a0e5be449d6d.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3113293729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása