Szegasztok!

2017 március 23-án elérkezett az, amire már lassan 2 éve vártak sokan: VÉGET ÉRT A Naruto Shippuuden nevű anime!

Véleményem azóta sem változott a Naruto Shippuuden-ről, sőt, ha lehet, még rosszabb is lett!

Az utolsó részről röviden: az első 10-12 perc Iruka drámájával megy el, majd a maradékban láthatjuk, ahogyan mulatnak az esküvőn, majd vége....

S mi a csattanó? Hogy NEM ANIMÁLTÁK MEG AZ UTOLSÓ, 700-ik FEJEZETET! Tehát 1 fejezet örökre odaveszett a mangából! Ennyire belesz*rni valamibe nem lehet!

Ég veled, nem fogsz hiányozni, s remélem, hogy a Pierrot Stúdió végre valami igényesebb és komolyabb animébe vág bele.....

Ragnafan1992 véleménye: HÁL ISTENNEK! Jah, nem mégse.. Tény, várom a Borutot, de csak azért, hogy a két szememmel lássam, hogy a hype mennyire fogja menteni a valós tényektől.  

03_river_city_ransom_ejjeli_vakond_0002_masolata.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr5612364665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2017.03.24. 04:03:40

Az egyszer biztos, hogy hiányozni nem fog de a Boruto részemről még mindig el van felejtve. Mondjuk én még mindig bízom valahol abban, hogy a Black Clover animét nem fogják annyira elszúrni bár látva, hogy a Twin Star Exorcist-ba mekkora agybaszó hülyeségeket írtak bele " komolyan vehető filler" címszó alatt meg, hogy pont azokat a történeteket írták át nézhetetlen vacakká amik a mangában jók voltak és az egész arra megy ki, hogy Rokuronak meg kell dugnia Beniot különben elpusztul a világ. Mindezt pedig megfűszerezik olyan motivációkkal amik már egy 20 éve is gáznak számítottak hát még itt.

Komolyan kezdem azt hinni, hogy az Akatsuki no Yona csak azért lett jó mert kifogytak a drogokból és azok nélkül kellet animét csinálniuk.

Inzon 2017.03.25. 16:11:39

Én 2012 óta sz*rok rá magasról. Pedig ez volt az a sorozat, amiért eredetileg elkezdtem animékat nézni.
DE!
Mit vagytok meglepve? Anno pont azért hagytam abba az animét, mert ordított róla, hogy maguk a Pierrottosok azok, akik nem veszik komolyan. Nem ostobák, hanem eleve trollok.
Akkor meg miért szennyeztétek eddig az agyatokat. Aki ezt tette, csak magának köszönheti.

Uniqua 2017.03.28. 21:32:35

El nem hiszem, hogy valaki nézni is fogja ezt a Borutót. Az egész egy szánalmas próbálkozás. Oké, a film VALAMENNYIRE jó volt, de már az is szükségtelen volt. A történetet lezárhatták volna azzal, hogy Narutóból hokage lesz. És ennyi.

De akkor most egy éve Kishimoto felügyeletével elkezdtek egy Boruto mangát, de az csak a film eseményeit dolgozza fel, semmi újat nem mutat. Illetve de. A női karakterek, akik itt már szülők, úgy öltöznek, mint valami ecchi karakterek (értitek, 35 évesen még ecchi karakterek). Fanservice-re megy az egész.

Na most végre jön egy anime, ami elméletben ezen a semmitmondó animén alapul! Hoppácska, nincs mit adaptálni! Az anime nem is lesz kanonikus egy ideig, MERT FILLEREKKEL FOGNAK KEZDENI!

Szerintem már nagyon be kéne fejezniük ezt a franchise-t, mert ez nagyon szánalmas bőrlehúzás. Meganimálhatnák (és kibővthetnék) a Bleach utolsó szakaszát, de nem, mindenkit ez az overrated szar érdekel. Az utolsó bekezdésem egyébként a Dragon Ball Superre is vonatkozik.

Uniqua 2017.03.28. 21:39:58

@Uniqua: Ja, és ha már itt tartunk, megcsinálhatnák (rebootolhatnák) rendesen a Tokyo Ghoult. Mert az felháborító volt számomra,hogy ilyen nagy cselekményt ők belesűrítettek 24 részbe. Tiszta élvezhetetlen volt az egész. Bezzeg a Narutót azt a végletekig tejelik.

Ragnafan1992 2017.03.29. 15:45:13

@Uniqua: Mit várunk el a "nézzünk hülyének mindenkit" Pierott stúdiótól? Nem a logikus animét hozzák ki, hanem amit agyonhypeolnak szarásig és a fanokat az sem érdekli, hogy a legjobb, ami a Narutoval történhet, hogy paródiát csinálnak belőle. Az utolsó bekezdés ott sántít, hogy a Dragon Ball Supert a Toei csinálja. És a Toei nem hülye, ezért más animéket is vetítenek.

Mangekyo22 2017.03.29. 19:08:04

@Uniqua: Poén, hogy a Boruto animét az rendezi, aki a Bleach animét is rendezte. Nem kicsit volt hangos az internet emiatt.

Amúgy a probléma pont az, hogy a Pierrot Kishimoto-hoz hasonlóan nagyon majmolni akarja a Toei Dragon Ball franchise-t, azzal a különbséggel, hogy nem várnak 8-9 évet, amíg retro státuszba kerülne és csak akkor lassan de biztosan kiépítenének egy "kedveskedjünk egy kis évfordulós retroval a rajongóknak" fanservice-t, hanem most akarnak mindent azonnal, ami nem csak facepalm, de egyben ostobaság is.

A női karakterekről annyit, hogy mindig is csak arra voltak jók, hogy hentai és fanfiction/fanart alapanyagok legyenek, még ha amúgy annyit sem érnek, mint egy zsák kavics.

A Pierrot-ról annyit, hogy sajnálom, hogy ide jutottak, pedig voltak nagyon jó animéik is, csak rájöttek, hogy a hype shonen cuccok több pénzt hoznak.

xx18Rolandxx 2017.03.31. 07:12:07

@Uniqua:

A Tokyo Ghoul reboot-al én is egyetértek mert a mangája ha nem is világmegváltó és az is tele van kérdőjelekkel de nagyon szórakoztató alkotás ráadásul egy csomó olyan jelenet van benne amit az animéból kihagytak pedig fontos része volt a történetnek. Például a 2.évadban Kaneki szinte nem is szerepel a szöcske ygerekhez hasonló pálfordulásától meg leesett a pofám holott a mangában Kaneki egy egész jó kis jellemfejlődésen megy keresztül és ott nem erőltették a szerelmi szálat sem amit viszont meg valami érthetetlen okból főszálnak tettek meg az animében holott egyrészt semmi értelme sem volt másrészt senkit sem érdekelt. Szóval jöhetne belőle a reboot csak éppen egy másik stúdiótól.

A Boruto meg egyáltalán nem fog kanonként menni mert állítólag egy kockát sem fognak a mangából felhasználni és a sztori és teljesen más lesz mondjuk ezzel valamennyire jól jártunk mert a mangának a története egy kalap szart sem ér na nem mintha maga a manga érne valamit.

A Bleach-re amúgy szerintem ők is gondoltak csakhogy a TV Tokyo bontotta a szerződést velük más csatornáknak meg nem kell a Bleach. Legalábbis én ezt olvastam.
süti beállítások módosítása