Szegasztok. Az anime adaptációk teljesen az otaku rétegnek készült. És a Bandai Namco duó 2006 óta évente biztos kidob egy Naruto vagy Dragon Ball játékot. Tény, hogy van köztük zseniális játék, de kiadnak néha olyan szégyenteljes alkotásokat, mint a Generations-t. Ám az UNST3FB (továbbiakban így hívom) tökéletes alkotás lett a rajongók számára.

 header.jpg

A sztori ott veszi fel a fonalat, ahol a 2 abbahagyta. A harmadik rész az öt Kage találkozójától Naruto Obito és a 6 Jinchuriki (nem tudom leírni jól, bocsánat ezért) küzdelméig tart. A látvány megmaradt az elődjei szintjén, de a hangulat és az akció zseniális. Viszont fejlődésnek vehetjük, hogy a játék bizonyos szakaszain hogyan akarjuk végigvinni az adott csatát. Példáúl: Sasuke Danzot akarja elkapni. Két útvonal vezet hozzá. Az egyik útvonalon alig akadunk ellenállásba, míg a másikban rahedli ellenséget kell ledarálnunk. Az adott döntés lehetnek Hero (könnyű) és Legend (Nehéz) szintűek és mindkettő a tárgyhasználatot befolyásolja. A Hero a defenzív tárgyakra összpontosít, a Legend az offenzív tárgyakra koncentrál. Minden más maradt a 2 rész történet vezetésén. Ami nem baj, sőt nagyszerű húzás. És ez a játékmenetre is igaz.

 706750626.jpg

A harcrendszer is csak minimális csiszoláson esett át. Leginkább a helycsere Jutsu méteren fog meglátszódni. A karakterek közt sincsenek balanszok. A játék multiplayer része pedig újfent kifogástalan lett, lényegtelen, hogy online, vagy egy gépen nyomják. Értékelés előtt viszont kijelenthető, hogy a PC tulajoknak ez az első hivatalos Naruto játék erre a platformra, nem nagy gépigénnyel. Ellenben rossz pontja is van: Nem igazán optimalizálták pc-re, hanem az xbox360-ról lett áttéve. Igaz, annyi könnyítést ad, hogy kioszthatod a billentyűzeten az irányítást, de a játékot ez abszolút nem zavarja, hanem az xbox kontroller parancsait mutatja.

 czx.jpg

Értékelés: 8/10. Az egyik legjobb játék lett a Naruto szériában. Naruto rajongóknak kötelező, de aki pc-s azt kicsit pofonként érintheti a portolás hanyagsága.

Köszönöm a figyelmetek, további szép napot.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr1411832719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása