Szegasztok! Íme L.Mole legújabb videója, melyben az 1986-os Batman játékról beszél nektek! Jó szórakozást!  

5. AMP Skype Podcast

2016.06.27. 20:53

Szegasztok! Íme legújabb AMP Skype Podcast-ünk, melyben én, Mangekyo022, xx18Rolandxx és vendégünk Blacksheep a Baaad Movies-tól filmekről beszélgetünk! Jó szórakozást!  

Bejelentés

2016.06.25. 10:00

Szegasztok! Minden a videóban!  

Szegasztok! Eljött, aminek már el kellett jönnie! Eme videóval, melyben Miyazaki 1979-es Lupin III The Castle Of Cagliostro animéjéről beszélek nektek, végleg visszavonulok az "aktív" videózástól, vagyis ezzel vége az Anime Bemutatók Sorozatnak. Nem semmiből jött a dolog, már régóta terveztem…

Szegasztok! Íme legújabb anime bemutató videóm, amiben az 1994-es Street Fighter II The Movie és az 1995-ös Street Fighter II V animékról fogok beszélni nektek! Jó szórakozást!  

Sziasztok! Nos ez a szezon is végéhez közeledik szóval itt az ideje, hogy kiértékeljünk párat azok közül amiket egyáltalán végig lehetett nézni agybaj nélkül ( Big Order btw) . Az első ilyen sorozat a Joker Game című lesz.

Sziasztok! Blacksheep a Baaad Movies egyik atyja elkészítette ezt a nagyon jó és nagyon érdekes videót amelyben az animevilág egyik nagy embere Miyaza Hayao és az ő munkássága a központi elem. Jó Szórakozást!

Sziasztok! Nem titok,hogy nagyon szeretem a 90-es évek animéit. Nem csoda hiszen a legtöbb mai animésnél ez volt az az időszak amikor megismerték őket. Ez volt az az időszak amikor nem a fanservice-ről és a moe -loli fanok kielégítéséről szólt a műfaj. Ugyanakkor ez volt az az időszak is amikor a…

Sziasztok! Végre elkészültem a videóval amivel a 6. Filmelemzők Oscar-on indulok és aminek alanya a Cross Ange című bishoujo mecha anime. Jó Szórakozást!

süti beállítások módosítása