Sziasztok!

Tudom ez nem anime trailer de mégsem mehetettem el mellette szó nélkül. Az Asylum,ez a "már annyira rossz, hogy szinte jó" filmeket magából futószalagon ki@dó stúdió ugyanis megcsinálta azt a nyúlást ami garantáltan benyomja a beszarás jelző gombot!

 

Igen már a videóképből ki lehetett találni, hogy mire gondoltam. Szóval a drága Asylum már nem csak filmekből lopkod hanem animékből is.Pazar! De nézzük a jó oldalát: Legalább nem egy Gundam robot fog menni az újabb "rohadtul ijesztő" cápa ellen! Mi lesz a következő? Egy Mega Shark vs. Naruto? Vagy egy Mega Shark vs. Ghoul? Vagy ne adj isten egy Mega Shark vs. Girls Und Panzer?

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr47678360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Near93 2015.08.04. 15:02:06

Gondolom ez nem Ennyire egyértelmű. Itt jogsi problémák léphetnek fel, amit az Asylum Sosem úszna meg szárazon.

Itt komoly jogászok dolgoznak, akik tudják, hogy hogyan kell úgy lenyúlni egy adott szereplőt, vagy történetet, hogy az eredeti film stúdiója ne tudjon belekötni.

Ha már naruto, akkor könnyebben elképzelhető egy Mega Shark VS Nine Tales Fox, vagy egy Mega Shark VS Ninjas.
süti beállítások módosítása