Sziasztok!

Hát igen.elérkezett az idő. Íme Member mester új sorozatának 1. része.

 

 

Igaz ami igaz ez inkább csak amolyan bevezető rész ami magát a konzolt mutatja be és néhány érdekességet is feltár róluk de hát ez kellet is hiszen nem sokan ismerik az Atari készülékeket. A legtöbbünknek ugyanis ahogyan a vidiben is elhangzik a sárga kazettás Nintendo-val kezdődött minden. De pont,hogy a konzolbemutatása miatt egy olyan erős retro hangulat jellemzi a videót amihez foghatót még nem igen láttam. De elég is a szövegből, lássuk az Atarian 1. részét! Jó Szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr777647606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2015.07.22. 17:33:17

Igen, mostantól inkább játékbemutatókra, filmismertetőkre (Wreck it Ralph, AVGN Movie, Pixels, lesz pár :)) és persze Atari történelemre számíthattok. De nagyon szeretnék egyszer egy Intellivisiont vagy Vectrex-et is a szobámban tudni, még ha csak egy bemutató erejéig is. :)
süti beállítások módosítása