Szegasztok!

Ahogy a címben is olvasható, illetve ahogyan már régebben bejelentettem, a Monster Musume, annak ellenére, hogy még csak a 30-31-ik fejezetnél tart és havi manga, júliusban megkapja az anime adaptációját

 

 

A manga továbbra is élvezhető - s remélhetőleg nem megy át Rosario To Vampire Season II féle shonen harc mindfuck-ba -, s a trailer alapján a seiyuu-kat is betalálták!

Az animét amúgy a Lerche készíti el, akik az Assassination Classroom és a Maji De Watashi Ni Koi Shinasai!! animéket is elkészítették, szóval megéri várni!

A másik címben lévő alany a PIXELS című film, ami hamarosan kijön a magyar mozikba is. Rendezője Chris Columbus, aki a Home Alone első két részét, valamint a Harry Potter első két részét (Titkok Kamrája és Bölcsek Köve) is rendezte.

S habár Adam Slander never sokakban bizonytalanságot válthat ki, szólok, hogy utolsó filmjeiben tisztességesen szerepelt, s a Blended filmnél is inkább a Jack & Jill iránt fűzött gyűlöletüket élték ki a "kritikusok".

A PIXELS-ről amúgy érdemes tudni, hogy eleinte egy 2010-es mini-film volt a youtube-on.

 

 Mint videojáték rajongó természetesen mindenképpen belefogok nézni, bár van valaki, aki nagyon azt akarja, hogy ne nézzem meg.... s nem, nem Adam Slander..... HANEM KEVIN "Dagiminátor" JAMES AZ, AKI EL AKAR IJJESZTENI A FILMTŐL!

No, ennyi voltam mára, további kellemes ünnepeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr377490662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása