Sziasztok!

Szirmai Gergely vitathatatlanul a magyar videókritikusok egyik legjobbja. Ha valami szar azt nyíltan kimondja  függetlenül a feldühödött rajongók vérpistikés kirohanásaitól. Na de az a kirohanás sorozat ami a Szürke 50 Árnyalata című film kapcsán keletkezett az már-már Alkonyat szinteket dönget és akik védik ezt a szennyet (el se hinnétek mennyien vannak) olyan érvekkel jönnek amiktől minden olyan ember pofája leszakad akiknek van némi fogalmuk a jó film fogalmáról.

Tovább Gomb.....

 

 

 
Nem kötelező megnézni és elolvasni.  Szerencsére VAN párom, akivel nagyon sok mindent kipróbáltam azokból a szexuális játékszerekből, és nagyon élveztem, nekem nem kell hozzá ez a könyv (bár imádtam olvasni) , már a könyv olvasása előtt is élveztem feszegetni a határaimat.( és a férjem vitt bele ..... )
Amit nem próbáltál ne kritizálj, amit nem olvastál ne kritizálj. Nem értem miért szóljátok le, nem túl választékos a kommunikáció?  .Mi a baj a szexel benne? Túl sok? Túl perverz? Ti mind szüzek vagytok?Vagy talán szinglik? nem értem mi a baj! Furán dugnak??????? Ezt a mondatott nem értem Gergő. A szexben mi a fura . Mennyi Grey van a világon, lányok komolyan ti egy férfiatlan pasit akartok, aki úgy ugrál ahogy te szeretnéd? Lehet velem van a baj hogy a férjem elég határozott , ahogy én is.Élvezem megvívni vele a csatáimat. De az "ágyban" szeretem ha csak ő uralkodik felettem . Ha ezt leszóljátok akkor Stark-trilógiára mit mondtok? 
És ez még csak előétel, egy másik emberke aki történetesen egy srác lenyomott egy olyan több mint 80 sorból álló sznob rinyahisztit, hogy azon nem lehet elröhögni magunkat . Kíváncsiak vagytok rá? Tessék:
 
Ez egy rettentő alpári kritika volt. Leiratkozom!
A kommentemet meg valószínűleg úgy is törlöd.

1 nézelődtél az interneten, és láttad a sok negatív kommentet. Neked pedig kell a like, és a nézettség.
Hogy ezt mért gondolom. Mert nem azzal van a baj, hogy nem tetszik. Hanem ilyen provokatívan, primitíven, ERŐSZAKOSAN és gyűlöletkeltően adtad elő!
Ennyi ocsmányság és gyűlölet nem volt még, egyetlen videódban sem!
,,művészként” Pedig felelőséggel tartozol, és nem ezt, nem így.
Káromkodsz, szitkozódsz, belerúgsz mindenkibe, most már ott tartunk, hogy mindent rosszallsz.
(a színész szája)
Pedig 1 tény van, elkelt 100 millió belőle. Nyilván mind értelmi fogyatékos, de a Gergely, megmaradt a gyűlöletével bolygónk utolsó értelmiségének. Megmenekültünk. ÉLJEN!
Régebben nem ilyen volt Gergely. Elmondta, hogy több önbizalma lett, és látszik a hangjából, ha csak megnézem, mondjuk az első videóit és az utolsó 5- öt.
DE ez nem önbizalom! Ez egy nagyképű, mindent tudó okoskodó ember! Ez lett ön.
Na jó és a fentebb okra hivatkozva talán megfelelési kényszer is!
És érdekes mód én nem a könyvnél, hanem az Ön kritikájánál vettem le a szemüvegem a 3. percél dobtam az asztal szélére, és megdöbbentem, hogy milyen példát mutat ön 150.000 valószínűleg 30 alatti keveset élt, és ahogy az átlag Magyar, lelkileg sérült gyereknek. 
Hozzájárult a szocializálásukhoz. Gratulálok!

(csak úgy mellékesen megjegyzem, mielőtt még több gyűlöletet próbál kelteni, hogy nem azért írom azt hogy ön, és nem bratyizok mert olvastam a könyvet (még 100 oldal vissza van) Hanem mert nem ismerem)
Megnézem a videót, és mindig próbált valami példaértékűt mondani. És azt mondtam igen, ez tetszik. Ha mással nem is, visszajelzést adok úgy, hogy feliratkozom. EGÉSZEN EDDIG!
DE HAGYOM IS.
Elragadtattam magam, ennyi elég is, a lényeg benne van.

2 A könyv:
Ön elmondta. És, hogy én mit láttam?
Egy 27 éves sérült érzelmi fogyatékos férfi, aki pozitív irányba változik! Hogy azért mert valaki antiszociális, visszahúzódó még lehet jó ember, még lehetnek benne lehetőségek.
És persze, hogy a szerelem megváltoztatja. Ez pedig jó. Hiszen a könyvben mindvégig pozitív irányba változik.
Hát persze, hogy baj az, hogy egy ,,jóképű” férfi, akinek látszólag mindene megvan, már csak egy erős szerető női szívre vár, aki megmentse. Ez legyen az ÖN legnagyobb baja. Ez legyen a legnyálasabb 
,,undorító regény amit valaha olvasott”
Olvastam. Még 100 oldal vissza van belőle. 
SZEX:
Semmi szadista nincs benne. Nincs kínzókamra, csak nem érti a lány. Nincsenek benne halálsikolyok, nem vérez el senki az aktus közben. Én kötözőszerszámokról olvastam, és lovaglóostorról.
Ön szerint ha az olyan kemény lenne, egy 600 kg állat eltűrné? Megtiroprná a lovast. Ne hasonlítsuk már valamilyen horrorfilmhez! Ráadásul ki van hangsúlyozva, hogy azok akik többre vágynak, nem játszanak nyílt lánggal, árammal stb stb stb A szerződés része. (könyv)
+ Ledönt több tabut. És bátorítja az embereket, hogy beszéljenek nyíltan a szexualitásról. Mert sok kapcsolat a fel nem vállalt szexuális vágyak miatt megy tönkre. Ne tapasztalja meg egy 10-15 éve kapcsolat után. Hogy ellaposodik.

És a lány. Egy önbizalom hiányosnak tűnő nő, aki valójában nem az, csak a látszat.
Tehát minden nőben ott van az önbizalom, hogy tudja, mit akar, és persze a makacsság :)
És van egy olyan rossz szokása, hogy harapdálja a száját. Egy okos, értelmes, és független nő, aki tudatosan tudja, hogy hozzon ki vágyott férfiből, és húzza az időt, majd próbál fényt deríteni a miértre. Határozott, értelmes, taktikus.

3 Az író!
Mit várt ön Gergely???
Egy nő írta, nőknek, persze, hogy ömlengenek benne. Én olvasás közben ezen túltettem magam.
Tehát miden nő által írt ilyesfajta könyv rossz?
Mért egy 6 éves szellemi szintjével rendelkezik???
És mért fogalmazott ilyen finoman? Egy ilyen videó után? -.-
Mért nem mondta, hogy egy fogyatékon, kurva írta ezt a könyvet.
(már bocsánat a szóért) 
Ez után, semmin nem lepődöm meg. Eddig azzal volt a baja, hogy nincsenek kidolgozva a karakterek, nincs múltjuk, nincs személyiségük. ITT van! És amikor van, akkor pont ebbe köt bele?
Fentebb leírtam nagyjából! Folyamatosan derül fény a lelki sebekre.
100 millió eladott példány. Most monológom írása közben kicsit elmosolyodom. Hogy majd az ön könyvét a 150.000 feliratkozóból vajon 10.000 megveszik? Vagy már annak is örül ha majd 2000 elkel belölle. És ott is csak pár szemfülesebb rajongó akar felvágni vele, semmi több.
Hol lesz önnek 100 milliós eladott példány? :) Egyáltalán megjelenik majd más nyelven? Ja persze. Nagyképűségből majd ön lefordítja a saját könyvét. Mert a kiadó nem hajlandó rá.
 
Hagyjuk az egészet. Gyűlölet, ocsmány beszéd. Ez nem ennek indult Gergely. Én itt leiratkozom.
Ezt már nem vagyok hajlandó támogatni a nézettségnöveléssel. Mert ez már nem az aminek indult.
Bíztam benne, hogy valami hasonló lesz, mint amit leírtam. De ez mindent felülmúlt, a döbbentségem nem is elég. Inkább sétálok most este 21:30 kor erre a sok gyűlöletre.
És ezt férfiként írtam! Férfiként védem meg, hogy nem egy 6 éves szellemi szintjével vetekszik, egy értelmes író, én annak tartom. És látom a mondandót is.
Mi lett önnel? Az alkonyatról nem volt ilyen kritika. Hova lett az a hosszú hajú fiatalmeber?

A nevem kinn van, kép is van. Ahogy ön sem, én sem arctalanul névtelenül vállalom fel a véleményem. Lehet írni, és láthatom, hogy hányan rúgnak belém, puszta gyűlöletből, aminek most ön is részese lehetett.
Örökre viszlát Gergely!
262383-hiruma_laugh.jpg
Úristen, azon csodálkozom, hogy nem bőgte el magát. Marha.
Felőlem tetszhet egy ekkora szemét valakinek de akkor ne próbálja bizonygatni, hogy ez nem több mint egy sima pornóregény meg pornófilm unatkozó háziasszonyoknak. AMI RÁADÁSUL TWILIGHT FANFIC-NEK INDULT!!! Bár ez sok mindent megmagyaráz.....
SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr797178973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zriff 2015.02.18. 20:49:41

A férfihang oldalon is vannak róla cikkek, de főleg a kommentek az igazán érdekesek és elgondolkodtatóak.
süti beállítások módosítása