Szegasztok!

Az előző hírt töröltem, mivel úgy nézz ki, hogy kacsa volt. Sajnos van ilyen, olyan, mint a tömeghipnózis: valaki elkezdni, mindenki belemegy! :/

A poszt címére kitérve viszont az alábbit kell érteni: Magyarországon már 95%-ban nincs anime dvd a Miyazaki/Ghibli filmeket leszámítva!

Nem rég vettem OLX-en a Cowboy Bebop összes DVD-jét (köszönöm szépen nek), de még az OLX-en sem volt pl Perfect Blue, Vampire Hunter D stb.

Összefoglalva igen, egyre kevesebb anime van már forgalomban, ráadásul még OLX-en, Vaterán és más helyen sem nagyon lehet már találni. S emiatt félek egy kicsit a decemberben mindig megrendezésre kerülő nyereményjátékot illetően! Ha így megy tovább, lassan nem lesz nyeremény sem - a Trillian-ból megrendelt manga és artbook-okat leszámítva.

Szomorú látni, hogy míg 2-3 évvel ezelőtt még voltak gyűjtői kiadások, ma már a Ghibli filmeket leszámítva semmi nincs! :(

IMG_1638.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr936642455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HimuraHun 2014.09.03. 10:36:12

Ami van is piacon, azt én szoktam megvenni! xD Am. Perfect Blue még kapható Xpressen.

Mangekyo22 2014.09.03. 12:59:17

@HimuraHun: Aha, most már legalább jó tudni, hova tűnnek. ;P

Valóban, ideje lenne lecsapnom rá, amíg lehet.

HimuraHun 2014.09.03. 13:19:16

Most is azonnal amint megjelent DN díszdoboz 1. hirdetése, 1 órán belül már le is foglaltam. Vateráról és antikváriumokból szerzem a dvd-k többségét. 600 FT Vampire Hunter D, 2000 FT Cowboy Bebop díszdoboz... Legutóbbi antikváriumos fogásaim. :)

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2014.09.11. 22:46:57

Sajnos az egész animációs sorozat szekcióban ez van. Én szívesen megvenném az egész Avatar sorozatot itthon. De még csak Az utolsó léghajlító első évadját adták ki. Azt is csak magyar szinkronnal (komolyan nem fér el mellette az angol szinkronsáv?).
süti beállítások módosítása