Szegasztok!

Bevallom, habár a Naruto manga és anime már egy kicsit sem tud lázba hozni, a franchise-hoz tartozó videojátékokat mindig tudtam élvezni (kivéve a NUNSG-t, az valami ritka rossz lett).

Remélem nem mondok újat, ha azt mondom, hogy hamarosan jön egy új NUNS játék, mely a Revolution címet kapta és (sajnos) a Generation nyomdokait szeretné követni, persze valamivel jobb tálalásban.

A demó nem jött ki PS3-ra és Xbox360-ra, letöltöttem, s ez alapján megírom első benyomásaimat a játékról.

 

 

 Nos, mint tudjuk, egy demó lényege, hogy minnél jobban meggyőzze a játékosokat, mint potenciális vásárlókat, hogy mit is adhat majd a teljes verziós játék, hogy miért is lenne érdemes már most előre fizetni a (1-2 év múlva "GOTY" meg "Super Edition" kiadásokkal) letölthető DLC-kért.

Ééééés pontosan ez az, amit nagyon elrontott a demó! Ugyanis mint láthattuk a trailer-eket, ígértek sok mindent, de persze a demó csak 4 "csapatot"/karaktert (Naruto, Sasuke, Mecha-Naruto és Kakashi) ad nekünk és az alap játékmenetet, ami azért kevés, mert ugye volt valami "arénás orb gyűjtögető" mód is, de ok, rendben, elégedjünk most meg ennyivel.

A NUNS ugye egy verekedős játék, ahol ugye le kell győznünk a másikat.

A demó alapján kiderült, hogy érdemi változás a játékmenetben nem lett, sőt, megint próbálják hülyíteni az ember gyermekét. Most az úgy nevezett "Drive" típusokra gondoltam, amik igaziból már a NUNS3-ban is benne voltak, de itt úgy gondolták, hogy fognak néhány játékelemet (Ultimate Jutsu - Awakening - Support) és szétválasztják úgy, hogy a játékos csak egyet tarthat meg. Jól hangzik? Nem! Ugyanis ezek remekül megfértek, s így viszont be kell valamit áldoznod, ami ráadásként kicsit sem balanszolja a karakterek közti erő különbséget, hanem talán még tágítja is!

Egyedüli újítás a Counter Attack és a Guard Break Attack, de ezen kívül semmi.

4 Karakter (csapat), 3 játékmód (Arcade, Online - mely július 24-ig lesz csak, utána már csak a másik kettő marad meg -, valamint megnézhetjük a játék trailer-jét). Ennyi a demó. Ó, mondtam, hogy a demó több mint egy giga?

Szóval habár várom a játékot, a demó nem igazán fog tudni sok embert meggyőzni, s szerintem nem sikerült elérnie azt, amit egy jó demónek kellett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr846493819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása