Szegasztok!

Bizony, a hír nem rég jelent meg a legújabb Fairy Tail manga fejezetben, miszerint is a Fairy Tail anime újra fog indulni 2014 áprilisától!

fairy-tail-4674513.jpg

Mi a véleményem? Nos, nagyon megosztott a véleményem, ugyanis ne felejtsük el, hogy 2013 márciusában hagyták félbe az animét, azóta pedig kb 30-35 fejezet jött csak ki, s 2014 áprilisában sem lesz sokkal több. Az anime valahol a 297-ik fejezetnél maradt abba, ami azt jelenti, hogy kb 70 epizód a manga előnye. Na már most, ha a Naruto Shittuden sem képes kb 80 fejezetes előnnyel boldogulni, akkor a Fairy Tail sem nagyon fog.

A másik meg, hogy elég sok Fairy Tail rajongó támadta az animét igen sok kifogással, és van olyan sejtésem, hogy hiába kezdik újból, most sem fognak változtatni a "módszerükön", s ugyanazt fogják adni nekik, mint régen - bár ne legyen igazam.

Összességében én szerintem még túl korai, legalább 2015-ig várniuk kellett volna. Elvégre úgy is elfog tartani a manga addig, illetve a Kinnikuman és az Inuyasha (+ tucat másik nagy sikerű cím) a bizonyítékok, hogy a shonen anime adaptációkra akkor is lesz igény, ha maga a manga sorozat már befejeződött.


Egy biztos: akik szerették a Fairy Tail animét, azoknak ez remek hír! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr245714745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.12.29. 12:46:47

"Összességében én szerintem még túl korai, legalább 2015-ig várniuk kellett volna. Elvégre úgy is elfog tartani a manga addig, illetve a Kinnikuman és az Inuyasha (+ tucat másik nagy sikerű cím) a bizonyítékok, hogy a shonen anime adaptációkra akkor is lesz igény, ha maga a manga sorozat már befejeződött." Tudod ,pénz beszél kutya ugat alapon működik japánban. Majd a fairy tailel kapcsolatos elégedetlenkedők száját betömik még több fanservicével , ecchi és egyéb jelenetekkel . Az esetlegesen animével felhagyók jelentéktelenek számát meg bőven ellensúlyozza majd az előbb említett többségbe kerülő új öhm "minőség emelő" húzások által vonzott otakuk száma.

A hajime no ipponál is éveket vártak egy egy évad között, a Hunter X Hunternél is rengeteg év telt el,ugye a reboot már tovább folytatta az eredeti animesorozatot a manga szerint.

HimuraHun 2013.12.29. 17:00:57

Érdekes, én megesküdtem volna, hogy várnak még kicsit. Ők tudják... Engem annyira mondjuk nem izgat. :D

danomics 2013.12.31. 01:36:32

Itt az az anime amit én egyszerűen nem tudok megérteni, annyian nagyra tartják, pedig sztem egyszerűen a jó kategóriába se sorolható... A manga még úgy elmegy (a történetben ugyan vannak érdekes fordulatok, viszont a karakterek nekem sablonosak, idegesítőek, és olyan semmilyenek, a sztori túl meseszerű, plusz ez az időugrós baromság a véleményem szerint odabaszott a mangának de ez egyéni vélemény). Viszont az anime irritálóan sz@rrá van cenzúrázva, azzal az indokkal hogy reggeli időpontban sugározzák... Ezt nem tudom felfogni hogy a Hunter X Hunterban vérdürdők, kar levágások, lefejezés és elég sok brutális dolog volt, mégis azt is reggel 8 körül adták (egészen a 98. részig, azóta áttették hajnal 2re hogy a maradék minimális, kb 10-15%nyi cenzúrát is kivehessék). Alapból nem értem hogy miért reggel sugározzák, amikor elvileg egy sonenről van szó, tehát alapból 10en éveseknek készült, akiknek már nem igazán okoz egy véresebb v. meztelenebb jelenet (főleg a japán kultúrában).
süti beállítások módosítása