Szegasztok!

Nos, hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy mivel se technikailag nem tudom folytatni a Szegasztok videó kritika sorozatot, sem pedig úgy igazából nincs már kedvem hozzá, ezért nem erőltetem tovább, s elkészítettem az utolsó videójáték videó kritika videót! Hogy őszinte legyek, ezen már tavasz óta gondolkodtam, szóval nem most hozott döntés.

Egyáltalán nem bánom, hogy befejezem, sőt, ellenkezőleg, hiszen ami nem megy az nem szabad erőltetni, ráadásul írni a játékokról jobb, mint videót készíteni - főleg most, hogy a f*cktube "bekeményített", mint a viagra (utóbbi is hozzájárult a már 100%-os döntésemhez).

Persze, ahogyan írtam, továbbra is fogok írni videójátékokról kritikákat, illetve véleményt a videojáték szubkultúráról. Csak eme kis melléksorozatot hagyom abba, hogy több időm legyen minden másra - pl animékre és az Anime Bemutatók Sorozatra! ;)

No de íme hát a videó! Sok szórakozást! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr205712236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása