Szegasztok!

Hát igen, ezt is megéltük! Immáron 4 éves az anime manga palota blog!

Négy év... ez még fagyiban is sok (kivéve a 120 kiló felettieknek ;P ). Visszatekintve ebben az évben nem voltam valami aktív, ahogyan Leó, Timbol és Wangood sem, bár tény, igen jó okunk volt rá, de Roland annál inkább, s szerencsére a blog látogatottsága egy kicsit sem csökkent, továbbra is sokan látogatják blogunkat (tény, nem nagyon értek a blogok statisztikáihoz ;) )! De remélhetőleg a kommentek száma is egyre több lesz, mert szeretjük olvasni az olvasók véleményét, illetve, hogy mivel egészítenék ki.

S eme évben is véget ért az Anime Bemutatók, melynek folytatása jövő februárjától/márciusától fog kezdődni - persze nyereményjáték ettől függetlenül fog indulni még idén, valamikor karácsony táján! ;)


Az egész AMP szerkesztőség nevében köszönjük mindenkinek, akik látogatják, olvassák és kommentelnek a blogunkra, valamint azoknak is, akik valamilyen formában segítettek nekünk, és szívből kívánjuk, hogy továbbra is sokan olvassák blogunkat. ;)

happy_birthday_my_friend__by_digital_canvas-d5k8kej.jpg

Köszönettel, Mangekyo022, Wangood, xx18Rolandxx, Barnileonidasz, MrTimbol!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr445698072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása