Sziasztok!

Gondoltam kicsit felugrom a Naruto-kun-ra és megnézem hogy eddig hány  dicsöítő komment érkezett a legújabb részhez. Viszont amiket ott olvastam az eléggé megdöbbentett,úgylátszik a sorozat most érte el az abszolút mélypontját a fillerek kapcsán.

A Legújabb rész ugyanis nem egy nézőnél csapta ki most a biztosítékot.

Aniwa-kun - 2013.05.16. 16:42
Nagyon kíváncsi lennék arra az emberre aki a fillerek forgatókönyveit írja, mert most derűlt ki, hogy valami nem százas náluk, nem igaz, hogy nem tudnak egy ÉRTELMES törénetet kitalálni, csak egy kicsit kell használni az agyukat. Én azt hittem a japánok okosak, de ...

sanyi5000 - 2013.05.16. 16:44
Úr isten! Ez úgy néz ki mint ha KAKUZU KISLÁNYA LENNE smiley A szeme az kisértetiesen ugyan az.

PassTa - 2013.05.16. 17:02
Ezeket ilyen anyu meg apu által protekcióval stúdióhoz került enyhén retardált kettessel levisgázott OKJ-s filleríró emberkék írják. A tehetségesek meg nem kapnak állást mert protekciós öcsike van benyomva a stúdióba. Nagy lehet a túlképzés a kettes okj-s fillerírókból hogy indokolatlan esetekben is agyon fillereznek. 50% fillerig nem fognak megállni, most áll 37%-on.

Animecrazy - 2013.05.16. 17:11
Ezeket a részeket leadják a japán TV-kben is, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan marad meg a nézettség? Ennyire nem lehet valaki igénytelen, hogy ilyen fillereket néz.

goku55 - 2013.05.16. 17:12
Köszi a fordítást! Ez tényleg gyors volt!

De ez már akkor is egyre rosszabb! Már én magam sem tudom minek szedem le a részeket!
Túl sok és rossz az anime! Nem értem minek ennyi, Már így is 83 fejezet az előny és még nő emiatt a pár filler miatt is szóval jobb lenne ha már folytatnák a manga sztorit! Nem értem hogy nem unják és kritizálják ezt japánban, főleg a manga olvasók!smiley

stix - 2013.05.16. 18:29
Ehhez a részhez nem ittam eleget. Nekem semmi bajom a fillerekkel de a kis srác hangja fülsüketítő. Főleg hogy a 20 percből 19-ben valami hangot ad ki.

rokudenashi - 2013.05.16. 18:41
azt hittem nagyobb hülyeséggel nem rukkolnak elö de tévedtem ... ennek a résznek IDÁIG kb semmy értelme nem volt o.O

Soreszko10 - 2013.05.16. 20:19
Csaky1993:

Remek anime a Shippuuden? XD XD XD Most gyorsan néz bele a Monster, Master Keaton, Basilisk, valamelyik Satoshi Kon filmbe, Ninja Scroll, Vampire Hunter D Bloodlust, Black Jack, Kinnikuman Nisei vagy FMA2003/FMABrotherhood animébe, s akkor megtudod, mi a remek anime! smiley

rosarioxxx:

Arról ne álmodj, mert:
1.Lenne értelme.
2.Az is filler lenne, mivel Kishimoto nem járul hozzá az animéhez.

goku55 - 2013.05.16. 20:38
Őszintén! Ennek a résznek a megnézése szinte már fizikai fájdalmat okozott! Pedig pörgettem benne pedig nem szoktam soha a Narutóban! Hogy tudnak már ilyen rosszat csinálni, ráadás több részesnek várható!
Miért kínoznak már minket????????smileysmileysmileysmileysmiley

sanyi5000 - 2013.05.16. 22:36
EZ MI EZ! Ez egy agyrém! Vissza egyenesen a stúdióba a tervezők seggébe! Ez a rész volt eddig a narutó történelmében a legrosszab és még 2 adag várható belőle -.- És ilyenek miatt késleltetik Madara színrelépéset? SZÉGYEN AMIT MŰVELNEK! A SZÍNVONAL DRASZTIKUSAN CSÖKKEN FOLYAMATOSAN!

Burcsa - 2013.05.17. 18:48
EZ KOMOLYAN A FILLEREK LEGALJA!!!
Ennél sz*rabb részt sose láttam, először abba akartam a felénél hagyni egy naruto részt....smileysmiley

Persze az ellentábor is felszólal:

Royality - 2013.05.17. 20:18
kurva szánalmas a kommentárok 80% a. .... ha ez nem fillerbe lenne hanem részbe került volna be akkor itt mondanátok milyen jó etc, de mivel filler egyből szar... szánalmasak vagytok....

És igen a végén megint kezdődik az Európa vs Japán kultúra harc de van némi igazság abban amit írt.

Nos csak ennyit akartam,a kövi videó készülget, SZIASZTOK!


10qe49y.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr65307352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GCrashT · http://gcrasht.gportal.hu/ 2013.05.19. 20:15:24

Na, végre sikerült felregisztrálnom a blog.hu-ra...
Ennyire kiakadtak? :O OMG, eredetileg bele akartam nézni, hogy ki a franc az a lópofájú kis csaj, de inkább mégsem, a végén még rémálmaim lesznek :O xD

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.05.19. 23:32:03

én megmondom a narutosoknak :D hogy mi a helyzet :D azért gyártanak fillereket mert az olyan rajongó majmok mint ők :D még ezt a fosadékot is megnézik :D úgy ahogy megveszik a narutos wc papírt is hogy sakurával törölhessék ki a seggüket :D vagy ahogy one piecés mangót rendelnek vagy mi a fost 10* áron mert rá van nyomva hogy namis narancs :D pff :D . Ezért tart itt az anime ipar ahol tart, a sok birka vevő a szarra :D ennyi :D minek csináljanak minőségi animét, ha a gagyit is ugyanannyian nézik :D. Régen még kihívás volt leültetni a nézőt a tv elé, mert a többség más szabadidős programot űzött :D de ma már annyi a kocka hogy mind1 hogy mi megy, csak belegyen kapcsolva a tv :P

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.05.19. 23:32:51

így nem kell agyafúrt minőségi történettel ellátni a plebset :D

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2013.05.20. 07:00:33

Ezért nézem a(z) One Piece-t! A sorozat lassan eléri a 600. epizódot, amiből összesen csak 93 rész filler. Ebben az-az érdekes, hogy ebből a 93 részből csak kb. 10 epizód volt az, ami nagyon gyenge volt. Rengeteg helyen olvastam már, hogy már a kezdeti Naruto rajongók is már csak azért nézik a sorozatot, hogy láthassák a végét, miközben az OP mind a mai napig (mind a manga, mind az anime) megőrizte a színvonalát és még mindig ugyan úgy szórakozok rajta, mint az első részeken.
Amúgy azt hallottam ha az ember elakarja kezdeni a Naruto-t, akkor csak az első sorozatot nézzék meg, mert az még egy egész elfogadható sorozatnak mondható, de a Shippuuden-t már ne. Ezen még elgondolkodom, de sokan inkább a Bleach-et is ajánlották nekem, hogy azt filler mentessen nézzem meg. Nem tudom, hogy lesz-e belőle valami, de egy valami biztos...!
Nálam az OP még évekig egy örök favorit marad! :)

Annulino 2013.05.20. 14:01:46

Én csak azon csodálkozom, hogy csak most háborodtak fel... :). Én egyébként szeretem a Narutót... a simát. A shippuuden mehet a kukába a logikátlanságaival együtt. És valamikor mostanában elkezdtem gondolkozni, hogy vajon mi is fogott meg annyira a Narutóban, hogy szeressem... és választ találtam a kérdésemre! :D Mégpedig az, hogy megfogott ez az egész ninja világ :) Mármint, nem a kidolgozottsága, vagy ilyesmi, hanem a benne rejlő lehetőségek... innen gondolom, hogy a Naruto egészen fantasztikus is lehetne, ha a történetet úgy alakítanák, hogy közbe megismerjük a különböző népeket, és azok kultúráját, ahelyett, hogy miszter Depresszió megmentésével lennének elfoglalva... ööö igen, bocs most kijön a fantasy-rajongásom xD. DE nem vártam el semmi ilyesmit az animétől (elvégre ez egy neverending shonen, nem egy fantasy regény), max egy (jó) történetet, és karakterfejlődést... nem kaptam meg, innentől kezdve untam, és abbahagytam. Azért rajongó ismerősöktől még tájékozódom, hogy mi történik éppen, de csak olyan szinten, hogy kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Szóval, véleményem szerint egy jól induló, mégis a végére totálisan elcseszett anime (a mangáról nem tudok nyilatkozni, de gondolom történet és karakterek szempontjából az sem lehet nagyon más). Szétfillerezve :) Úgyhogy megértem a felháborodást :) (off vége... bocsi :D)

Annulino 2013.05.20. 14:08:33

UI.: rohadt ijesztő ez a kép, nemtom hol találtad, de majdnem szívrohamom volt :D

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2013.05.20. 14:25:23

@Annulino: A(z) One Piece-nél minden amit felsoroltál működik, nincsenek benne logikátlanságok, de nem a ninja témáról mesél, hanem a kalózokról. :)
Részben ezért is kezdtem el nézni, mert falom a jó kalóztörténeteket és a Karibtenger Kalózai trilógiát. :)

animemangapalota.blog.hu/2010/08/07/one_piece_anime

xxroland23 2013.05.20. 14:42:48

@Annulino:

Semmi gond én is szeretem a fantasy cuccokat és dolgokat :D

A Témaválasztás tényleg jó volt elsőre és az elején még nem is volt gáz (annyira) de én már ott agyhalált kaptam amikor már olyan képességekkel jöttek elő ami szinte felfoghatatlan és már egy animében is hótgáz az egész mivel a nindszák már úgy vannak beállítva mintha mágikus képességeik lettek volna. Jó az animékben bármi megtörténhet de azért van egy határa az ilyen dolgoknak.

A Google képkeresőbe írd be hogy "NARUTO DERP " és kiad egy csomó ilyen képet. Az egyiken Sasuke olyan szinten hátracsavarja a fejét amit az Ördögűzős kislány megirigyelhetne XD

Annulino 2013.05.20. 19:01:17

@xxroland23: Na látod, ezzel én is így vagyok... meg tudod, mit nem értek? Mi a rákért vannak nekik azok a kib@szott (elnézést) shurikenek? Mert az oké, hogy dobálják őket, meg úgy az úgy nagyon ninjás, de... amikor használják őket, vagy nem talál célba, vagy nem ér semmit. Kérdem én, akkor dísznek tartják őket ott? Meg aztán én egyre emlékszem, amikor valaki használta (Shikamaru a chuunin vizsgán), ráadásul sikerrel. Na mindegy. Ahm rákerestem... basszus, ezek a képek ijesztőbbek, mint a Paranormal Activity.
@Tomlion: Egyébként pont mostanában terveztem, hogy megnézem majd, mert eléggé érdekelt, de nagyon rossz időszakot választottam, mert most nincs nagyon időm belekezdeni egy ilyen hosszú animébe :) De nyárra tervbe van véve.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2013.05.20. 21:18:44

@Annulino: Nálam az első 5 résznél egy kicsit lassan indult be a sorozat, de utána már nem volt megállás és előfordultak olyan napok, amikor 50-60 részt is megnéztem egy nap a későbbi részeknél. :P
Kb. két és fél hónap alatt néztem meg az összes részt (530). XD

Annulino 2013.05.21. 22:24:31

@Tomlion: Tudom, ismerem magam, és nekem az a bajom, hogy ha belekerülök egy ilyen világba, akkor nagyon nehezem nyugszom, amíg be nem érem, és pont a hetekben vetődött fel bennem, hogy elkezdem, de azt hiszem inkább megvárom a nyarat, most vizsgám is van, évvégi hajrá, úgyhogy majd nyáron :)

2013.05.22. 17:30:06

Szerintem most bepánikoltak az animések hogy lassan vége a mangának, ezért most agyon fillereznek amíg még tudnak. Mert semmi márs logikus magyarázat nincs, hisz már így is annyire elhúzott a manga. De azért a mangát se kell félteni, logikátlanság logikátlanság hátán, amin besírtam hogy Karin azok után amit Sasuke csinált vele, megint vissza akarja nyalni magát hozzá :D Meséli hogy leszúrt meg izé bizé aztán meg hozzásímul és szivecskésen mondja hogy jól összeíllünk :D Sasuke meg fél órája még a falut akarta elpusztítani most meg kitalálta hogy ő lesz az új hokage és megmenti a falut Naruto és Sakurával kézenfogva....

Norbi-wan 2013.05.22. 20:28:41

Ha ezt durvának tartod akkor nézd meg a manga következő részét (Este fele magyarul is látható lesz valszeg egyébként meg Narutobase.net ). Na az a szánalom ... Csak annyit írok "Sasuke a Hokage" :D

Szofron (törölt) 2013.05.22. 23:05:23

Ezt muszáj megosztanom amit ma egy Naruto fórumon olvastam:

Admin:
- Logikai bukfencekről beszéltek itt csak azt nem értem miért. Egy értelmes levezetést szeretnék látni. Amit nem fogok, mert a manga nem sz*r, csak egyesek nem fogják fel. Halál, halál, halál. Sajnos ezt a korszakot éljük a tízen évesek most erre gerjednek:D Majd kinövitek.

-----

(Érdekes mód tele a fórum normális logikus levezetés halmokkal hogy miért rossz, logikátlan és nevetséges a manga és SOHA egy komment sem volt ami azt írta volna hogy azért szar a naruto mert nem esztelen öldöklésről szól. "De biztos nehéz a Narutotol az erdőt látni.")

------

Admin:
- Senki nem lesz Hokage. Sasuke lesz, mert Naruto nem akar, de őt választanák meg csak belátja, hogy low brain hozzá. Egyesíteni fogják a Shinobi világot. Annak a vezetője lesz.

Erre a válasz:
-Ha jól értem Naruto túl hülye Konoha vezetéséhez, de az egész EGYESÍTETT SHINOBIVILÁGÉHOZ már értelmes? XD Érdekes logika, mondanám, hogy elgondolkodtató, de... nem az. XD

-----

Admin:
- Sasuka jó hokage lesz mert: Minden megvan benne ami egy bölcs és jó vezetőben meg kell legyen.

-----

De a bleach manga az szar meg szánalmas neki. Ha valaki olyat ír teljesen alaptalanul és indoklás nélkül hogy szánalmas a bleach és legalja, akkor ezt a gyereket védi és törölgeti azokat a kommenteket amikben nem "szar a bleach" mondani való van hanem logikus kulturált levezetés a gyereknek hogy miért nincs marhára igaza. És olyat ír a szarozó kommentelőnek írt érvelések törlése után hogy: Féregtelenítés meg volt. Persze a "Bleach szánalmas és legalja" tartalmú komment az maradt. Most erre mit mondjon az ember? Én magamban csak annyit gondoltam hogy: féregtelenítettél? hát szar munkát végeztél, mert te még itt vagy. ;)

Enyhén naruretard, de a bleach az szar mer jobb a narutonál és legalább logikus a világa, és hűű mekkora hatalma van admin, és törölgeti aki az ellenkezőjét mondja meg bannol ha beszólsz. És egy ócska eladási lista többet jelent neki mint valós tények...

Fel nem fogom hogyan lett ekkora felkapott és istenített dolog a Naruto manga és anime. Nem rég fejeztem be a sima Naruto animét fillerek nélkül és számomra csak egy közepes anime volt, sok lehetőséggel és potenciállal, amik végül nem valósultak meg csak egyfajta groteszk módon. Minimális mondanivalóval bíró Dragon Ball-t állandóan koppintó. És a Shippuuden ennél csak sokkal lejebb van...

xxroland23 2013.05.23. 15:57:38

@Szofron:

Na jól van. Nem akarok most elkezdeni anyázni ezért a reakciómat tökéletesen kifejezi egyetlen szó :

FFFFFFUUUUUUUUCCCCCKKKKKK

Istenem mekkorra extrabrutál emberek léteznek.Amiket leirkált ez a szerencsétlen agyhalott naruto zombi az meg kimeríti a Mind Rape fogalmát.

"a manga nem sz*r, csak egyesek nem fogják fel. Halál, halál, halál. Sajnos ezt a korszakot éljük a tízen évesek most erre gerjednek:D Majd kinövitek."

Aha nem szar a manga főképp ha nem számoljuk bele a sok logikai kreténséget és a más hasonló agyromboló marhaságokat. A Tizenévesek meg inkább Pamela Anderson házi pornójára gerjednek nem erre XD (bocs ezt muszáj volt leírnom,ezt nem hagyhattam ki)

"Senki nem lesz Hokage. Sasuke lesz, mert Naruto nem akar, de őt választanák meg csak belátja, hogy low brain hozzá. Egyesíteni fogják a Shinobi világot. Annak a vezetője lesz."

Felfogja ez egyáltalán hogy miket írkál össze? Sasuke eddig el akarta a pusztítani Konohát csakmert bemesélte magának hogy ők tehetnek az Uchihák és Itachi haláláról is. Egyesítik a Shinobi világot, na persze én meg a dalai láma vagyok öcsisajt.

"Sasuka jó hokage lesz mert: Minden megvan benne ami egy bölcs és jó vezetőben meg kell legyen."

Erre már komolyan nem tudom mit mondjak,ennyire hülye nem lehet egy ember. Jó vezető pffff na persze. Ha ő lenne a hokage akkor első dolga az lenne hogy "Érezzétek át a fájdalmamat" alapon kinyirat mindenkit a faluban.

Hát igen az ilyen emberekre szokták azt mondani hogy hatalomra került idióták. Szar az élete és akkora örömöt ad neki hogy irkálgathat egy ilyen oldalon és élvezi ha dicsőítik ha viszont ellent mondanak neki akkor átmegy Hulk-ba és töröl minden kommentet ami sérti a hirtelen megnőtt egóját. Ezt meg csak tetézi hogyha valaki más véleménnyel van az életét meghatározó sorozatról.

A Bleach meg ugyan szintén sablonhalmaz de legalább valamivel igényesebben van megcsinálva az egész és Kubo legalább nem azokat írkállja bele amiket parancsolnak neki. Ebből a szempontból a Bleach fényévekkel jobb mint a Natúró manga.

A Sima Naruto számomra is csak egy közepesen értékelhető sorozat volt,igazából az mentette meg nálam a rossz kat.-tól hogy voltak benne tényleg jól megcsinált harcok mint például a Kakashi-Zabuza vagy a Naruto-Gaara harc is jó lett. De a fillerek tényleg hazab@ák az egészet,a legrosszabb szerintem a csillagrejtekes fillersorozat volt ami annyira gáz lett hogy nem értem hogy adhatták le. Mondjuk a szellemkastélyos rész jó lett. De az igazi agyhalált az okozta mikor bejöttek a postásnindzsák! O_O Mi lesz itt még? Utcaseprő vagy prostinindzsák?

Az ilyen Narutardokkal meg nem lehet mit kezdeni. Elképzelem ahogyan ül a sötét szobájában és olvassa a dicsőítő kommenteket és vigyorog mint a tejbetök,aztán talál egy rossz kommentet és hirtelen felforr az agyvize és elkezd sértegetni mindenkit mert ahhoz ért,ha viszont szembe találná magát néhány feldühödött ilyen emberrel sikítva rohanna el XD .

Huhhh most jól kiadtam magamból minden gondolatomat :D

Szofron (törölt) 2013.05.23. 19:53:21

@xxroland23: És állítólag 23 év körül van, egyszer azt írta. Még régebben valaki írta a Bleach forumban hogy csak nem fogja bejátszani Kubo hogy feltámasszák Ichigo annyát, az kegyetlen lenne, vagy valami hasonló, már nem emlékszek. És erre válaszoltam hogy: a Narutoban simán bejátszanák és visszahoznák akármilyen kegyetlen. És nem sokra rá törlődött ez a kommentem. Van sejtésem ki volt...

xxroland23 2013.05.23. 20:00:44

@Szofron:

23 éves és úgy ír mint egy 10 éves fanboy??? O_O

Ehhez nincs hozzáfűznivalóm.

Mangekyo22 2013.05.23. 21:31:41

@Szofron: Ilyen retard modik mindig voltak, csak menj fel pl Peter1989 blogjára, ott menj be a wapaneese fülbe s keresd ki a moderátorokról szóló posztjait! ;)

A Naruto meg azért kapott ekkora hype-ot, mert a Weekly Shonen Jump kb 20-szor több reklámot adott neki, mint a Bleach, Toriko vagy Yu Yu Hakusho együtt valaha. Amit nagyon reklámoznak, az népszerűvé válik, még ha maga a termék egy kalap trutyi is. A Bleach-et soha nem reklámoztak annyira, mint a Naruto-t vagy One Piece-t, ezért nem kapott kellő visszhangot sem, de igaz ez a Fist Of The North Star-ra, a Kinnikuman-ra és a Yu Yu Hakusho-ra is. Ja, és mert folyamatosan tömi belé a Twilight shipping fanservice, amin biztosan elélveznek a tinik. ;)

Amúgy tudom kiről van szó, "Hiei Dork Legend"-ről gondolom. Csak azt nem értem, ha ennyire rühelli a Bleach-et, akkor miért moderátor ott? Senki sem tart egy puskát a fejénél gondolom, szóval nem kell neki ott moderátorkoskodnia.

Valamint vicces, hogy pont ő aki mindig azzal jött, hogy "jaj de sz*r, hogy a Bleach-ben és Toriko-ban egyetlen jó fiú sem hal meg nem úgy, mint a Naruto-ban", itt volt egy háború nulla jó fiú halállal, s persze itt már jött a kifogással meg mellébeszéléssel! XD

A Naruto rajongók meg már el vannak keseredve, az értelmesebbek meg vagy abbahagyták már, vagy időként belekukantanak, csak hogy lássák, hová süllyedt régi kedvencük. Legjobb példa Fekete Dani (EAÉ), aki Facebook-ján is már "Szartúró"-ként nyilatkozik a mangáról. S azért ez már durva, hogy pont egy olyan, aki még paródiát is készített.

Szofron (törölt) 2013.05.23. 21:56:50

@Mangekyo22: Én se értem hogy miért moderátor akkor ott. Azt írta hogy csak azért olvassa/szenvedi végig hétről hétre ezt a "rossz" bleach mangát hogy legalább legyen valami fogalma moderálás előtt. Szerintem direkt van ott, egyszerűen élvezi.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2013.05.24. 06:43:30

Tényleg, ha már Toriko!!!
Milyen az anime? A One Piece-ben létezik egy pár Crossover epizód, amiben ők ketten feltűnnek. Arra lennék kíváncsi, hogy nem veszítek-e vele semmit, ha elkezdem?
(Egy anime/manga bemutató lenne a legjobb.)

xxroland23 2013.05.24. 14:53:18

@Tomlion:

Én belenéztem a Toriko-ba csakhogy legyen fogalmam róla de 10 rész után abbahagytam mivel semmivel sem érzem többnek egy újabb sablonhalmaz neverending shounennél,a legtöbb támadás meg annyira röhej hogy arra szavak nincsenek. Mondjuk a látvány szép,Toriko egy elmebeteg állat (persze jó értelemben) Komatsu rettenetesen idegesítő a többiek pedig tucatkarakterek. Az Opening egész elfogadható bár nem lesz a kedvencem nem úgy mint a Nana Mizuki által előadott 6. ending.

A Toriko x One Piece x Dragon Ball crossover viszont jó lett márcsak azért is érdemes megnézni hogy lássuk hogyan veri szét egymást Toriko,Luffy és Goku :D

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.05.30. 12:14:52

@xxroland23: nekem nem tetszett a mozi:) ne haragudj :D de hmm Toriko karaktere teljesen fölösleges volt oda:) agyon reklámozzák mindenhol, az anime tucatkarakterekkel van teli :) és szerintem elég gyengus. Egyébként meg :) songoku istencsászár szupercsilalgharcos :D 2 perc alatt le kellett volna rendeznie a társaságot :P erre ott szerencsétlenkedik, régen ő volt a kedvenc karakterem vegitával együtt:P
Hmm most már a mass effect sorozat shepardja :D lépett elő number one státuszba :D igaz nem anime :D hanem egy epikus játék 3 részen keresztül amit akkor élvezel igazán ha egy hét alatt kiakasztod az összes küldivel és a mentéseid tovább viszed a köv játékba hogy azok kihatással legyenek a történésekre de na :D ő egy igazi hős :D
süti beállítások módosítása