Sziasztok!

Épp a Naruto-Kun-ra mentem föl mikor is egy olyan hír került elém ami alaposan fejbevágott így este:

"A Brit Daily Mail című szenzácíóhajhász lap szerint Oroszországban egy bizonyos Leonid Hmelev mély depresszióba került miután a Naruto Shuppuudenben látta meghalni Uchiha Itachit.  Ez később odáig fajult hogy a neten tett közzé egy üzenetet miszerint öngyilkos lesz.  A Srác ezek után eltűnt,2 nap múlva találták meg a holttestét. Leugrott egy 30 méter magas emelet tetejéről. Édesapja a következőket mondta az újságnak: MINDIG MONDTAM NEKI HOGY TÚL SOK TV-T NÉZ,MÁR NEM TUDOTT KÜLÖNBSÉGET TENNI VALÓSÁG ÉS KITALÁCIÓ KÖZÖTT!"

Nos az eset kísértetiesen hasonlít arra a bizonyos Dragon Ball botrányra ami ugye nálunk zajlott le a 90-es években. Nos itt vetődik fel a kérdés: TÉNYLEG VANNAK ILYEN IDIÓTÁK VAGY CSAK TETTETIK?


Képes azért kiugrani csakmert meghalt Itachi. Jó tény hogy ő volt az egyik legjobb karakter a sorozatban de azért ez túlzás. De azért odaírták hogy Oroszország a 3. helyen áll a fiatalkori öngyilkosságok listáján. Nem csodálom. De ha most megint előveszik hogy az anime tehet az egészről miközben valami más oka volt (verték a szülei, bántották a suliban,fogyatékos volt) akkor ebből megint akkorra médiabotrány lesz ami felhergeli azokat akik már így is animék ellen vannak és megintcsak az lesz ami anno a Dragon Ball-nál is lejátszódott.

Bár már maga a hírforrás is kétséges,hiszen egy szennylapból származik a hír ami felteszi a kérdést hogy valyon mennyi igaz az egészből?

Naruto-Shippuuden.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr954887767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morwen 2012.11.04. 10:41:51

"Leugrott egy 30 méter magas emelet tetejéről"

Nálunk kb. 4 méter magasak az emeletek, mert egy száz éve épült palotában lakok. Valószínűleg repülőgép hangár lehetett...

Jézus miatt milliókat öltek már meg, mégis van több rajzfilmje. Az ilyen betiltós hülyeségek amiket anno az ORTT csinált csak helyileg működnek, értelmes embereknek meg ott az internet.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2012.11.04. 19:39:35

"TÉNYLEG VANNAK ILYEN IDIÓTÁK VAGY CSAK TETTETIK?"

Már nincsenek, mert meghalnak...

veterán33 2012.11.05. 20:54:53

Ez Kb olyan mint amikor a mélyen hívő ember a Biblia segítségével próbált meg repülni.
Tehát vagy vak fanatizmus vezérli őket vagy nincs ki a négy kereke.
Szerintem a médiának inkább hallgatniuk kellene hogy ilyen őrültek is vannak közöttünk, és nem kellene mutogatniuk.

GoldBáren 2012.11.05. 22:28:47

Csicska nyomorék, megérdemelte a halált :D

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2012.11.06. 23:13:25

az a vicc hogy kiugrottak már tuti biztos élőszereplős sorozatok miatt is ilyen bérházakból :D
De neeeem az le van sz@rva, de ha anime miatt repül vki az már szörnyűség xD

Inzon 2015.01.20. 08:36:24

Én csak azt nem értem, hogy Itachit sokáig egy pszichopata fickóként ismertük meg (és félig-meddig tényelg az volt), akkor hogy tud valaki annyira bedepizni, hogy öngyilkos lesz ettől?
Jóllehet megmentette az öccsét, de megölte a saját szüleit, és ez nem kis bűn.
Szerintem a gyerekkel eleve bajok voltak.
süti beállítások módosítása