Szegasztok!


Végre felszabadultam az esti OKJ + egyetem kombó alól, így nyáron lesz időm egy pár játék bemutatására, mielőtt el nem megyek Augusztusban nyaralni, mivel akkor van az igazán nagy banzáj ;) !

S mivel videók terén kb 2 hónapig hanyagoltalak titeket, ezért most egy videóban bemutatok nektek nem egy, nem kettő, hanem "három" játékot is (a videóban megértitek majd, miért emelem ki a trilógia és a három szavakat)!

S mi másból, ha nem a videojáték világ egyik legkedveltebb hősének első kalandjairól, Sonic első három kalandjáról készítettem nektek vidit!

Jó szórakozást hozzá!

U.I.: Gondolom a Bleach Rebooted Souls-nál és Roland kritikájánál észrevehettétek, hogyaz új blog felület kicsit keresztbe tesz nekünk, de hamarosan rájövünk, mit hogyan kell csinálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr114590856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csikocska 2012.06.18. 14:41:37

Ha már Sonic-ról van szó, van egy úgynevezett hack, amely összeboronálja a Sonic 3-mat és a Sonic & Knuckles pályáit.
info.sonicretro.org/Sonic%203%20Complete%20%28hack%29
Ezt is ugyanúgy lehet egy emulátoron végig játszani, mint az első 3 Sonic játékot.
www.eidolons-inn.net/tiki-index.php?page=Kega
És itt az emulátor, amellyel érdemes kipróbálni.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2012.06.18. 16:40:42

Én a Sonic Adventure-val játszottam még olyan 11 évesen :D tök faja volt, persze az 3D-s nem ilyen régi lejárt lemez :S Mondjuk ma már az is réginek számít

csikocska 2017.07.24. 21:13:15

Bocsánat, hogy egy régi bejegyzéshez írok, de azóta készült egy videó is, ami a Sonic 3 Complete nevű játék jelentősebb javításait/hasznos újításait tartalmazza.
Érdemes megnézni, mert ha már Sonic 1 és 2 kevés pénzért kifizetve elérhető Android és Apple mobilokra, akkor miért ne csinálhatnának egy klafa mobil portot a Sonic 3-ból. :D
süti beállítások módosítása