A Baljós árnyakkal kapcsolatos 3D-s hírek után újabb hideg zuhany ért engem, ugyanis gyermekkorom egyik kedvenc egész estés rajzfilmjét, a Szépség és a szörnyeteget háromdimenziósan, felújított képpel és hanggal visszatessékelték a mozikba. Amerikában közel egy hónapja, nálunk pedig most kerül ez a fantasztikus mese a mozikba, "lenyűgöző" 3D-ben.

Nálunk ugyan nem, de az USA-ban, még tavaly októberben, az Oroszlánkirály is ismét mozikba került, 3D-ben persze. Mivel a vadmacskák királyának 3D-s vetítései nagyot kaszáltak, a Disney úgy döntött, hogy az Oroszlánkirályon kívül még a Szépség és a szörnyeteget, valamint a Némó nyomában című nagyszerű animációs filmet is visszaúsztatja a mozivásznakra, 3D-ben. Aki esetleg nem tudná, a Disney azért határozott így, mert ez a három mesefilm volt a legnagyobb bevételt hozó alkotásuk.

Számomra ez csak az eredeti mesterművek megerőszakolása, és, habár garantálom, hogy lesznek, akik jegyet váltanak rá, én távol maradok azoktól a moziktól. Egyenlőre...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr844077749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.02.08. 11:16:22

Khm... nem akarok nyelvtannácinak látszani, de azt hiszem "bevételt hozó alkotásuk"-at akartál írni...

Amúgy nem értem, miért olyan nagy baj, ha 3d-ben újra műsorra tűzik. A tartalom nem változott, nem írták át, nem rajzolták át, csak szemüvegesítették. csak jobb lehet, mint egy eleve 3d-re tevezett, "x percenként az arcodba nyomok valami kiálló tárgyat, meg legurítalak egy hullámvasúton, mert akkor majd jókat fogsz visítani" hatásvadász borzalmak, amiket a mozikba tolnak.

Viszont megint meg lehet nézni mozivásznon, nem csak az otthoni TV-n. A studiónak biztos pénz kis munkával -ez igaz, de be lehet ülni nosztalgiázni, ha történetesen ezek a kedvenc filmjeid (ami azt illeti, én többségében lilát hányok a Disney-től, de ez magánügy...)
süti beállítások módosítása