Szegasztok!

Mint tudjátok, a videojátékok világa is tele van értékesebbnél értékesebb "trófeákkal". Tudtátok, hogy egy NTSC-és kiadású SEGA Master System-es Sonic-ért akár 40000 forintot is kaptok? Vagy, hogy a PAL verziójú Kizuna Driver-ból csak 12 darab létezik a világon, és ebből eddig csak 5 darab került elő, és mindegyik több mint 2000000-ért keltek el (fejenként)?

Van viszont egy játék, mely egy "nintendo reklám film", a "The Wizard" hatására jött létre NES-re. Ezt a játékot versenyekre használták, de később a Nintendo Power magazin 26 darabot kiadott "arany kiadásban". De színtől függetlenül mindegyik 3 milliónál többet adnak!!!

Ez a játék pedig a Nintendo World Championship NES-re.

Viszont hogy ne legyen túl hosszú ez az ismertető, beszéljen helyettem inkább a "nerd" most egy kis ideig...

 


AVGN - Nintendo World Championship by dolfinthereal

 

Egy dolgot elfelejtett megemlíteni a videó: az egész játék "szavatossági ideje" pontosan nem több, mint 6 perc 21 másodperc. Nem, nem rekordot mondtam, ennyi idő van mindhárom játékra!!!!

Tehát a világ legritkább (és legfelkapottabb) játéka abból áll mindössze, hogy gyűjtsünk össze 50 sz*ros érmét a Márióban, tegyünk egy kört az autóval a Rad Racer-ben majd Tetris, míg le nem jár a 6 perc 21 másodperc?

... Hogy őszinte legyek, én nem sajnáltam volna összetörni az igaziakat is!  Most komolyan! Egy tartalmilag üres játék a világ legritkább játéka?! Ennél már csak a Rossz Pc Játékokban bemutatott játékok üresebbek! A szürkére még azt mondanám oké, csak versenyeken használták őket, soha nem árulták őket boltban, rendben, de az arany... csak azért ilyen értékesek, mert egy magazin kiadta őket "arany színben"?

Szóval szerintem ez a Nintendo World Championship a legtúlértékeltebb játék, ami létezik!

Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ma miért nem csinálnak ilyen "verseny játékokat" és versenyeket, pedig lenne miből válogatni, + a Blue-Ray és DVD kapacitásának hála akár több mint 10-15 "verseny" is ráférne különböző játékokból.

Mangekyo022 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr483467846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.16. 08:27:10

Amennyire ifjúkoromat fel tudom idézni, voltak játékversenyek, csak mulitplayer módban. Amikor az NES láz tombolt, sem a LAN, sem az internetes kapcsolat nem volt megoldható, így a konzolokat nem tudták összekötni.
Mondjuk azt el tudnám képzlni, hogy valami játék egy versenyre jöjjön ki elsőként (ki mennyire tud adaptálódni első játék során), de tuti, hogy illetéktelenek azon törték a fejüket, hogy még előtte kilopják.

Ehhez már tényleg fanatizmus kell, kicsit talán betegség is már, mert a játék értéke 0, csak gondolom birizgálja a csőrödet, hogy másnak megvan, pedig te vagy a legnagyobb gyűjtő.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.12.16. 19:15:52

Néha a legértékesebbnek hit dolgok a legértéktelenebbek.

De a videó végén én is a szám elé kaptam, hogy "Úristen, mit csinál?" :D
süti beállítások módosítása