Sziasztok!

Tudom már egy jó ideje beigértem hogy bemutatom ezt az animét csakhát néhány rajtam kívül eső tényező hátráltatta de most végre bemutatásra kerül a 2010-es év egyik termése! Ime a Hyakka Rouran Samurai Girls cimű Anime!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos tehát mint már említettem az animét 2010-ben készítette az Arms stúdió akik az Elfen Lied-et illetve az Ikkitousen szériákat is készítették, szóval nem meglepő hogy ennek az animénak is főképp lányok a szereplői!

A Történet a 21.-ik századi Japánban játszódik egy alternatív valóságban.Ebben a világban úgynevezett szamuráj iskolák működnek ahol Mester Szamurájokat akarnak kiképezni Japán védelmére. Egy ilyen iskola tanulója történetünk főhőse is egy Muneakira nevű szamurájtanonc akit éppen átküldtek egy másik iskolába hogy tovább tudja képezni magát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg is érkezik az iskolába ahol egyből elkezd fényképezni amikor is benyit az egyik ajtón ahol is éppen két lány van teljesen meztelenre vetkőzve.Miután majdnem kicsinálták egymást bemutatkoznak egymásnak.

Mint kiderül ők az iskola tanulói, Mutodori és Sanada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze nem ők az egyetlen tanulók,a többiek csak később jelennek meg. Na szóval miután túlestek a bemutatkozáson hirtelen rájuk tör egy csapat felfegyverzett katona a parancsnok nőjükkel együtt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen ő az, a neve pedig Hattori Hanzou. Hát igen nekem is leesett a pofám amikor meghallottam a nevét. Mint kiderült azért jöttek hogy leszámoljanak a Muneakirával mivel jelentést kaptak hogy ő egy perverz akit ki kell iktatni. Éppen javában menekül a fiú és a két lány ám amikor csapdába esnek hirtelen egy fénygömben egy lány száll a fiú ölébe és azt állítja magáról hogy ő Muneakira húga, Jyuubei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majd ezek után eltűnnek, és Hanzou hisztizik egy sort. Na de ezek után meg is jelenik az anime főgonosza akit Yoshihikonak hívnak és nagyon gonosz szándékai vannak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugyanis neki feltett szándéka hogy megalkotja a tökéletes Mester Szamurájt, csakhogy ehhez szüksége van Muneakira és Jyuubei DNS-re ezért mindenáron el akarja kapni őket a bérenceivel. Viszont ők se hagyják magukat és a többi Szamurájjal együtt mindenáron azon vannak hogy elpusztítsák Yoshihikót.

Dióhéjban ennyi az anime.Bevallom mikor néztem már többször átfutott az agyamon hogy ki az az elmebeteg perverz állat aki ilyeneket kitalál. Merthogy nem épeszű az biztos. De hogy miért is mondom ezeket? Máris megválaszolom!

Hát önmagában már a történet is egy fatális baromságnak néz ki,énszerintem anno összeolvasztották a Quenns Bladet a Samurai 7 animéval és így keletkezett ez. Csak hát amíg a Samurai 7 bőven a jó kategóriába sorolható addig ez messze ivbe kerüli azt a posztot.

Aztán itt vannak még a szereplők is. Na azok akik teljesen elrontják az animét. Ugyanis itt minden csaj rágerjed szegény Muneakirára és azok a részek nagyon gyakran mennek át pornóba. Akiket főképp kiemelnék azok Hanzou és Jyuubei.

Hanzouról kijelenthetjük hogy ő a sorozat legszánalmasabb karaktere. Eleve ugy néz ki mint egy okostojás Lollikon plusz még teljesen karaktertelen is. Aztán itt van Jyuubei. Na ő az aki egyértelműen bizonyítja hogy az animét az Arms készítette ugyanis egy az egyben ugy néz ki mint Lucy ráadásul neki is enyhe skizofrén hajlamai egy gonosz és egy jó oldallal.

Akkor most beszéljünk a látványról. Hát kérem arra nem tudok mit mondani.Az még elmegy hogy a Shakugan no Shana is igy van megrajzolva na de abba legalább nincsenek ennyire nagyon körbevonalazva a szereplők. De ami végképp betesz a látványnak azok a Fanelemek kicenzúrálása. Fekete tintapaca pöttyökkel takarják el az elemek. Csakhogy itt az a gond hogy az egész anime azokból áll igy egy idő után az ember mindnehol fekete pontokat lát.

De ami végképp tönkreteszi az animét az a mérhetetlen adag fanservice. De hogy mi a francért kell egy 13 éves lánynak a bugyiját mutogatni egy animében azt a mai napig nem értem.

Na de hál istennek pozitivumok is akadnak az animében. Az egyik nagy pozitívuma az animének a harcok. Tényleg nagyon ütős harcok vannak az animében ez főképp az utolsó részre értendő ami hihetetlenül kaotikus. A Zenék nagyon szépek benne, az opening és az ending is nagyon jó.A Szereplők közül nekem Munekaira tetszett a legjobban.ugyanis ő mindig megszívja az egyik perverz csajjal Nia-val.

Na de ennyi elég is az animéból asszem mindent elmondtam róla amit csak lehetett.

Viszont most kapaszkodjatok meg: Ugyanis nem a Samurai Girls volt 2010-legrosszabb animéja hanem egy másik ami szintén egy időben készült ezzel de ha ezen nem köptétek ki a fogsorotokat akkor azon biztosan kifogjátok. Az is be lesz mutatva még ezen a héten, addig is lehet találgatni hogy mi az.

[Mangekyo022 véleménye:

 "Már nagyon kíváncsian várom azt a bizonyos "2010 legrosszabbját", mert kötve hiszem,

  hogy van olyan rossz, hogy labdába rúgjon az Eiken Club, School Days, Platonic Heart,

  Princess Princess és egyébb undormányok ellen..."]

Hyakka Rouran Samurai Girls

-Idő: 2010

-Rendezte: Kobun

-Studió:Arms

-Műfaj: Ecchi,Dráma,Kaland

-Hossz: 12 rész

Tetszett:

-Harcok

-Zenék

-Muneakira

-Csak 12 részes

Nem tetszett:

-Idióta történet

-Szánalmas és karaktertelen szereplők

-Mérhetetlen adag Fansevice

-Azok kitakarása

-Hattori Hanzou

-Látvány

-Látszik rajta hogy a nem épelméjű otakuknak készült.

Értékelés:

Táblázat Szerint:17/40-Rossz

Százalék Szerint:39%

4/10

Na akkor még a héten jövök a 2010-es év legrosszabb animéjával adig is SZIASZTOK

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr922799958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shirokuma 2011.04.04. 22:38:14

Sajnos a "ha már elkezdtem" alapon én is végignéztem, asszem mindent elmondtál róla amitől inkább kimentem volna fát vágni.
(Most őszintén a tintapacáról az az elméletem hogy a készítők folyamatosan °%"'/ rá miközben animálták és csak a színét változtatták meg)

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.04.04. 23:11:35

mérhetetlen fanservise? otakuknak készült? 13 éves lolit mutogatnak benne?

ez az én animém:D:D:D
(majd ha cenzúrázatlanul kijön megnézem:D)

Dragonman 2011.04.05. 05:27:27

xx18Rolandxx javaslom, ha legközelebb nem akarsz idióta cenzúrákat látni, akkor várd meg a DVD/Blue-Ray kiadást és csak akkor nézd meg.

Amúgy meg a "perverz állat", aki kitalálja ezeket nem elmebeteg, egyszerűen jó a fantáziája. És ezért fizetik, hogy ilyen perverzre találja ki.

Ha az a legrosszabb anime az amire gondolok... MEMBER nem mutatta már be? Mer akkor sejtem mi lesz az. De remélem nem lesz igazam.

tsukasa06 2011.04.05. 16:59:29

nekem megvan az egesz Bluray verzio alig varom hogy megnezem :)
süti beállítások módosítása