Sziasztok!

Nos íme a Willy Fog trilógia 3.része amelyről kerdvtelés nélkül állíthatom hogy ugyanolyan pocsék mint a 2.évad és állíthatom hogy ebben a szériában hallható az anime világ egyik legnevetségesebb beszólása! Következzék tehát a....

Willy Fog-20.000 mérföld a tenger alatt c. borzalom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is 1993-ban készült és ugyanaz a stúdió és ugyanaz a rendező készítette mint a 2.évadot is szóval ha akarnánk se tudnánk csalódni benne hiszen mint már írtam ugyanolyan pocsék alkotás mint az előző.

A Történet az 2.évad után olyan 1-2 nappal játszódik. Az újságok folyamatosan cikkeznek egy titokzatos tengeri szörnyről amely állandó jelleggel megtámadja és elsüllyeszti a hajókat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a hír természetesen eljut a Klubba is és ismét Willy Fog-ra vár a feladat hogy kiderítse a tengeri szörny rejtélyét! Ezúttal is csatlakozik hozzájuk egy tudós, Aronnax professzor illetve az idegölő duó Rigodon és Tico illetve Romy is ,igy Fog immáron hülye fogadások nélkül hajóra száll hogy megkeresse a szörnyet.

Azonban nemsokára meg is támadja őket a szörny amiről kiderül hogy egy óriási tengeralattjáró amelyet egy Némó Kapitány nevű illető vezet,majd csapdába ejti Fogékat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ők eleinte még élvezik a dolgot hiszen a kapitány megismerteti velük a tenger élővilágát és sokat búvárkodnak azonban ahogy telnek a napok egyre jobban el szeretnének menni csakhogy a kapitány ezt másképp gondolja és nem hajlandó elengedni őket. Így hát Fog-ék saját kezűleg akarnak megszökni.

Dióhéjban ennyi a sztori,igazából annyit mondanék róla hogy egy bazi nagy kliséhalom az egész az alapkörítés ugyanaz mint a 2.évad csak a helyszín és a mellékszereplők is mások. Na de akkor jöjjön a kivesézés!

Amit rögtön észrevehet venni az az hogy ez még túlszínezettebb mint a 2.évad de ez már átment az ocsmány kategóriába. Tényleg egyszerűen annyira túlszínezett az egész hogy az embernek belefájdulnak a szemei. Aztán itt vannak még a karakterek. Na azok se változtak semmit, mindenki istentelenül idegesítő de Rigodon és Tico itt is elviszi a pálmát immáron harmadszorra amihez nagyban hozzájárul még a szinkron is ami eszméletlenül rossz lett. Külön kiemelnék 2 szereplőt. Az egyikük az Némó Kapitány. Nos őróla egyszerűen nem lehet eldönteni hogy ő akkor most jó vagy rossz szereplő,szóval ő ilyen semleges karakter. A Másik az pedig Fogék egyik új társa Ned...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na ő az anime mélypontja! Egyszerűen annyira idegesítő és annyira szétripacskodja az egész animét hogy attól már szabályos rosszullét jön az emberre.

Aztán jönnek a zenék. Hát igen ugyanaz az opening van mint a 2.évadnál szóval még 13 részen keresztül adják azt a idétlen és nagyon irritáló zenét a hülye szövegével. A 2.évadhoz hasonlóan ez is Unalmas de itt már olyan szintre viszik az unalom szót hogy arra még nem igen volt példa. Itt még ezt is elnézné az ember hogyha Fog,Rigodon,Nemo Kapitány és Ned beöltöznének Sailor Moon cosplaybe és összetalálkoznának Luffyékkal  és együtt indulnának megkeresni a One Piece-t.

Ráadásul itt már sokkal több fillerrész van  és azok is nagyon rosszak!

Ráadásul ebben hallhatjuk a világ egyik leghülyébb beszólását Fog úrtól. Neki nem az a legnagyobb problémája hogy talán soha nem jutnak ki a hajóról vagy hogy azt mindenki azt hiszi hogy meghaltak,nem neki az a legnagyobb gondja hogy: RIGODON NEM FOGJA 5-KOR FELSZOLGÁLNI A TEÁJÁT! jajj csak meg ne sajnáljam!

Sajnos ebben is nagyon kevés pozitivum van de azért megpróbáltam megkeresni őket. Az egyik az a történet. Tényleg szerintem nagyon jó története van és ismét Verne regényt használtak föl csak a megvalósítást cseszték el de azt nagyon. Verne ezek után már annyira forog a sírjában hogy ő a ventilátor a mennyben. Ami újabb pozitívum a számomra hogy Mr. Sallivent és a bérgyilkost végre kiírták az animéból.

De sajnos ennyi a pozitívumok összessége. Ez volt tehát a 3.évad amely ugyanolyan szánalom halmaz mint a 2.évad. az 1.évad az nagyon jó ezek viszont oltári rosszak. Kerüljétek el amilyen messze csak tudjátok!

Willy Fog-20.000 mérföld a tenger alatt

-Idő:1993

-Rendezte:Olivia Buriccon

-Studió:Wang Films

-Műfaj:Gyerek,Kaland

-Hossz:13 rész

Tetszett:

-A Történet

-Mr. Sullivan és a bérgyilkos már nem szerepelnek benne

Nem tetszett:

-Rohadt sablonos az egész

-Istentelenül idegesítő mindenki

-Rigodon és Tico 3x-rra is viszik az irritáló pálmát

-Némó kapitány most jó vagy rossz szereplő?

-Ned az anime legalja

-Nagyon túlszínezett az egész anime,ami már átment ocsmány kategóriába.

-Fog úr nagyon nevetséges és felesleges beszólása.

Értékelés:

Táblázat Szerint: 10/40-Rossz

Százalék Szerint: 21%

2/10

Ennyi Voltam SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr152741139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geriolah7 2011.03.20. 16:16:08

A minimaxos változatot nézted meg?

xx18Rolandxx 2011.03.20. 17:50:28

azt is meg az eredetit is de az sem győzőtt meg!

Oroszlán6978 2011.08.03. 18:20:33

ez tényleg egy olyan förmedvény, hogy az már kín szenvedés...ÚGy megbecstelenitette az első szériát T_T minimaxon néztem, és nem bírtam...kinosan hosszú volt, erőltetett, és minden értelembe irritáló.

dezz 2013.04.03. 00:02:11

Kedves xx18Rolandxx! Egy megjegyzés a teás dologhoz, amit annyira kiemeltél: kicsit még fejleszd a humorérzékedet... Akkor talán utóléred kislányomat, aki 5,5 évesen is értette ezt a kis poént... (Pedig még nem is nagyon ismeri azt a fogalmat, hogy egy angol gentleman és az ő 5 órai teája... De úgy látom, te sem nagyon.)

És bár mi csak az "egybe" filmet láttuk ebből, nem a sorozatot (az viszont 76 perces volt), de közel sem volt annyira rossz, mint ahogy lefestetted itt. Talán mert nem nagykamaszoknak szánták, hanem 6-8-10 éves gyerekeknek...?

xxroland23 2013.08.26. 14:56:36

@dezz:

Képzeld az 5,5 évesek mindenen röhögnek amit csak meglátnak szóval ez kissé elhamarkodott kijelentés volt.

Dawny 2015.05.23. 23:16:09

Egyetértek, mindennel amit leírtál!
+ Fog és Romy tegezi Rigodont és Ticot.
Örülök, hogy nem láttam az egészet!
süti beállítások módosítása