Sziasztok!

Ismételten jelentkezem, azt is mondhatnám hogy a világ talán legagyamentebb animéjét fogom nektek bemutatni amelyre egyszerűen nem tudok mást mondani minthogy BECSINÁLTOK A RÖHÖGÉSTŐL és már az első 5 perc után ráadásul egy olyan animétől amelynek igazából története sincs!

Ma tehát a Crayon Shin Chan cimű Animét fogom bemutatni nektek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az anime 1992-óta vagyis 19 éve folyamatosan fut a tv-ben(ezen még én is meglepődtem) és eddig 2000 epizód készült belőle bár egy epizód csak 5-10 perces viszont ennyi pont elég is neki a rekeszizmok védelmének érdekében. Az anime Yoshito Usui mangája alapján készült!  Na de akkor vágjunk is bele!

Története igazából nincs is neki vagy inkább azt lehetne elmondani hogy elég egyszerű,egy 5 éves Kisfiu Shinnosuke Nohenara vagyis Shin Chan életét mutatja be viszont abból is azt ahogyan az örületbe kergeti a szüleit, minden szabályt megszeg állandóan nagy a szája és mindig kimondja a véleményét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul a gyerek 5 éves kora ellenére nagyon perverz,állandóan belenéz a szoknyák alá és állandóan playboyt olvasna ha hagynák neki. Szóval azt is mondhatnám hogy Shin a Japán Bart Simpson.

Ráadásul ez a gyerek maga a fő poénforrása az animének hiszen olyan beszólásai vannak hogy levegőt venni nem tudtok a nevetéstől viszont ezeket a szülei mindig megszívják. Na akkor már róluk is mondanék egy pár szót. Az apa Hiroshi egy tipikus japán férfi vagyis állandóan dolgozik,illetve az anya Misae aki szereti Shint bár nagyon hirtelen haragú és mindig kókuszt ad fiának,ez részenként 10-szer megtörténik olyan hang és képeffektek közt ami újabb megterhelés a nevetőizmoknak. Illetve ott van még Shin Huga Hinawari de róla nem kell különösebben beszélni.

Aztán ott vannak még Shin Barátai azonban közülük csak Toru-t érdemes kiemelni ő ugyanis egy beképzelt gazdag fiú aki mindig nagyképűsködik de Shin azonnal le is oltja mindig általában a pópótáncával ami újabb röhögésforrás.

Nos mint láthatjátok ez az anime annak ellenére eszméletlen hogy valójában nem is szól különösebben semmiről! Ami elsősorban szemet szúr az embernek az a látványvilág és a szereplők megrajzolása ami talán a legminimalistább ábrázolás az animék közt.

Negatívumok valójában alig vannak az animében,egy nagyon minimális fanservice van benne csak azok is azonban jól megcsinálva.Az opening az ami nagyon nem tetszett nekem de hát ez van. Viszont ha elfogadtok ez tanácsot mindenképp németül nézzétek meg mert az elképesztően jól meg lett csinálva és az a legpoénosabb is változata is.

Így el is érkeztem a kritika végére remélem sikerült kedvet csinálnom az animéhez viszont megtekintése közben ne egyetek semmit mert megfulladtok a röhögéstől és az ügyeletes orvos telefonszáma se árt ha a közelben van.

Crayon Shin Chan

-Idő: 1992-?( még fut)

-Rendezte:Keiichi Hara, Mitsuru Hongo, Yuji Mutoh

-Studió: Toho

-Műfaj: Vígjáték

-Hossz: 2000 rész jelenleg

Tetszett:

-Igazából Mindent ideírhatnék amit az imént felsoroltam pozitívumként vagyis a karaktereket,az oltári nagy poénokat a nagyon minimalista rajzolást és a látványokat és az effekteket

-Német Változat a legjobb

Nem tetszett

-Zenék

-Kis adag fanservice

-Toru okoskodásai

Értékelés:

Táblázat szerint:37/40-Király

Százalék Szerint: 96%

9.5/10

Ennyi lettem volna SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr1002587427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexM1983D 2011.01.16. 17:20:06

Köszi a tippet! Keresni fogom.

AlexM1983D 2011.01.16. 18:07:43

Belenéztem párba. Valóban jók. Most pedig belefutottam ebbe: www.dailymotion.com/video/x1ps31_061-3-shin-chan-muchacho-macht-s_fun

Van benne egy kis Sailor Moon "paródia".

xx18Rolandxx 2011.01.16. 20:01:30

@AlexM1983D: Köszi a tippet! Most néztem meg azta részt és tényleg van benne!

Amugy örülök hogy tetszik az anime!

Squazee 2011.01.16. 20:03:22

A Detektív Conan paródiája is fergeteges. Főleg úgy, hogy Conan szinkronszínésze is játszik a sorozatban.

Én imádtam, bár nagyon figyeltem, nehogy a szüleim meglássák, hogy mekkora ökörséget nézek. :D

"Der schnellste Po von Mexiko". Ezt azóta se tudom kiverni a fejemből. ^^"
süti beállítások módosítása