Sziasztok!

Hát igen minden jónak vége szakad egyszer,nincs másképp ez a Bishoujo Senshi Sailor Moon-nal sem ,igy hát elérkeztünk az utolsó évadhoz amely a Stars alcimet kapta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az 5.évad még nem keződik el azonnal hanem folytatódnak egy kicsit az előző évad történései.

Ugyanis az évad végén nem győzték le Neheleniát hanem csak száműzték egy másik világba ahol viszont egy furcsa hang meggyőzi őt hogy a saját álomtükrét széttörve hasonmásai keletkeznek a földön amelyek megtámadják a harcosokat is.Csakhogy közbe Mamoru szemébe is belekerült egy szilánk és Nehelenia ezt kihasználva elviszi magával hogy csapdába csalhassa Usagiékat.

A Lányok természetesen elindulnak hogy megtalálhassák Mamorut illetve hogy végérvényesen legyőzzék Neheleniát.Ebben a segitségükre van a többi harcos is vagyis Uranus Neptun Pluto és Saturn.

Ám miután legyőzték Neheleniát és Usagi elnyerte végső erejét egyből kitudódik hogy aki Neheleniának segitett  az az 5.évad és talán az egész anime legerösebb főgonosza volt.

Ő nem más mint Galaxia teljes nevén Sailor Galaxia és igen egykor ő is harcos volt csakhogy a Káosz eluralkodott rajta és most azon van hogy minél több Igaz Star Seedet összegyüjtsön és ezáltal még erősebb legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen neki is akadnak segitői akik a munkát végzik helyette. Ők is harcosok csakhogy miuán Galaxia elvette a Star Seedüket immáon őt szolgálják.

 

 

 

 

 Sailor Iron Mouse

 

 

 

 Sailor Leather Crow

Sailor Aluminium Siren

 

 

 

És igen itt is kapunk uj harcosokat de talán nekik köszönhető hogy ezt az évadot sok helyen egyáltalán nme adták le mivel a szereplők nemi identitása teljesen kétségbevonható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ők a Sailor Starlights aza Star Maker,Healer és Fighter. És igen ők fiuk csakaztán lányokká változnak át.A Vezetőjük Seiya pedig elkezd Udvarolni Usaginak miutám Mamoru-t kiirták az animból egy időre.

És velük eggyütt feltünik egy ujjabb kislány is Chibi-Chibi aki meglepően hasonlít Usagira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eleinte ugyan nem sok fontossága van de a végeharcnál nagyon fontos szerepet kap.

Nem akarok többet elárulni a történetről szóval ennyi dióhéjban. Ami nekem egyből feltünt az animében az a rajzolás és a látvány ami egyértelmüen visszafejlődött és nem lett annyira szép mint az előző évadoké.Ez a szörnyekre is vonatkozik ugyanis itt már idiótábbnál idiótább szörnyeket kapunk.

Meghát ugy nagyjából a történet már nem sok ujdonságot tartogat a számunkra.Viszont végre lecserélték az Opening zenét , A Moonlight Densetsu helyett a Makenai c. dal hallható az opening alatt.

A Gonoszokról annyit mondanék el hogy Galaxiát kivéve mindegyikük rettenetesen karaktertelen szóval látszik rajtuk hogy csak azért vannak bennt hogy legyenek gonosz szolgák.Ez főképp Siren-re vonatkozik aki olyan mértékben az agyára tud menni az embernek hogy megfájdul tőle a feje plusz még ki is derül hogy mennyire hülye szegény.

Még a végeharcról mondanék pár szót: elnagyolt,elhúzott és értelmetlen a vége. És nem vicc igy van. Usagi ugyanis előszőr a pálcájával akar végezni Galaxiával de nem sikerül neki,utána egy karddal de az se sikerül viszont egy megható szentbeszéd után megfogja Galaxia kezét és ennyi a lány ujra jó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát mit ne mondjak elég értelmetlen befejezése van az egész animének mit ne mondjak.Plusz berakták az öljük meg az összes harcost elemet is megint.

Nos elérkeztem a mondókám végére és ezáltal be is fejeztem a Legelső Neverending Shoujo bemutatását is.Remélem tetszett nektek,a legközelebbi irásig Sziasztok!

Bishoujo Senshi Sailor Moon Stars

-Idő:1996-1997

-Rendezte:Takuya Igarashi

-Studió:Toei Animation

-Műfaj:Bishoujo,Shoujo,Magical Girl,Fantasy

-Hossz:34 rész

Tetszett.

-Usagi uj átváltozása

-Three Lights dalok

-Zenék

-Galaxia

-A Neheleniás előtörténet

Nem tetszett:

-Rajzolás és látvány

-Gonosz Harcosok főképp Siren

-Idétlen Szörnyek

-A Starlightsok nemi identitása

-Értelmetlen befejezés

-Látszik rajta a "Húzzunk le még egy bőrt az animéról" effektus

Értékelés:

Táblázat szerint: 26/40-Jó

Százalék szerint:66%

7/10

Sziasztok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr62579323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter1989 · http://peter1989.wordpress.com/ 2011.01.13. 19:21:22

Szerintem is ez a leggyengébb szériája a sorozatnak, annyit tennék csak hozzá, hogy van értelme, máshogy van előadva mint a mangában, de a lényege ugyan az, hogy sohasem lesz vége a küzdelemnek amit vívnak, mert a Chaos mindig újjá fog születni. Ezt az Animében SM és Galaxia közötti beszélgetésből derül ki.

Katzeryn 2011.11.03. 14:06:04

Őszintén szólva nekem sem tetszett a Starlights csapat, és nem az identitásváltás miatt, mert nekem az még belefér. (Főleg, mivel ők másvilágból jöttek)
Egyébként nekem Usagi új ruhája őszintén szólva nem igazán tetszik, az előző jobb volt.
süti beállítások módosítása