Sziasztok!

Tudom hogy alig pár órája raktam ki a kritikámat de KÖTELESSÉGEMNEK éreztem hogy ezt bemutatassam nektek! Aki eszik az nyelje le a falatot,aki iszik tegye le a poharat aki áll az üljön le mert most következik minden idők egyik legrosszabb animéje!

Alanyom a Lingerie Senshi Papillon Rose c. Agyrém!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt az agyrémet Shinji Tobitának "köszönhetjük" és szerintem még ő se gondolta komolyan ezt az animét illetve mangát. Maga az anime Sailor Moon Paródiaként van jellemezve és hát meg kell mondjam még paródiának is szar!

A Történet főhőse Tsubomi aki egy tangabugyis kávézóban dolgozik aki elég ügyetlen a munkájában viszont sose rúgják ki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Éppen egy fontos dolgára igyekezne mikor is találkozik egy beszélő macskával akit Rama-nak hívnak és aki elmondja neki hogy ő Papillon Rose és hogy le kell győznie a gonoszokat akik megakarják szerezni a??????? és most kapaszkodjatok mert ennél nagyobb baromságot aligha találhattak volna ki! Felkészültetek?

MEGAKARJÁK SZEREZNI A VILÁG ÖSSZES SZEXUÁLIS ENERGIÁJÁT(nyilván azért hogy állandó orgazmusuk legyen). És most mondjátok rá hogy nem egy elmebeteg baromság az egész. Ráadásul még a macska is elég perverz módon viselkedik a lánnyal! Nos Miután átváltozik a harci ruhájába ami milyen is lehetne egy hentai-animéhez képest? ilyen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ami végképp beteszi a kaput a józan észnek itt az a lány támadása amiről inkább nem teszek ki képet mert akkor azonnal magatok alá szartok! A Főgonoszokról meg inkább nem mondok semmit mert még a lányoknál is perverzebbek!

Hát dióhéjban ennyi a történet ami igen kurva sablonos tele van fanservissel és perverzkedéssel de hál istennek ez csak egy ONA epizód amiből sajna készült egy 6 részes sorozat is(nyilván a sok perverz kiharcolta magának). Viszont az jó pont hogy elég szépen van megrajzolva az anime és az átváltozások is jók lettek. Karakterek viszont nincsenek az animében mármint ugy értem hogy mindegyik szereplő a sablonosnál is sablonosabb.

A Zenék is szépek benne de igazából a pozitívumok itt ki is merülnek mert többségében negatívumok vannak az animében! A Legnagyobb negatívum hogy paródia akar lenni de nem működik benne a paródia hanem inkább egy elmebeteg pedofil állat művéhez tudnám hasonlítani az animét! Szerintem ez a sok fanservise egy animében eddig csak a Witchblade-nél működött rendesen.

Lingerie Senshi Papillon Rose

-Idő:2003

-Rendezte:Shinji Tobita(nyilván senki nem akarta vállalni a rendezést ezért megcsinálta ő)

-Studió:Pink Company

-Műfaj:Ecchi,kissé Hentai,Magical Girl

-Hossz: 1 ONA rész

Tetszett:

-Szép Rajzolás

-Átváltozások

-Zenék

Nem tetszett:

-Rohadt Sablonos történet

-Rohadt Sablonos karakterek

-Mindenki perverz még a macska is

-Fanservice illetve Perverzkedés

-Szarabb paródia mint a Duel Masters

Értékelés:

Táblázat szerint:14/40=Rossz

Százalék szerint: 25%

3/10

És aki nem hiszi hogy ennyire rossz az nézze meg és akkor megérti hogy tényleg egy elmebeteg borzadvány az egész. Én is csak azért néztem meg mert nagy Sailor Moon fan vagyok és azt hittem jó kis paródiája ez a sorozatnak aztán tévedtem.Köszönöm a figyelmeteket SZIASZTOK!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr802410544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.11.01. 15:37:15

A Death Note-nak is van egy Dream Note című "paródiája", amiről azért nem készült sem írás, sem vidi, mert nem voltam képes végignézni. A srácnak az elejétől megvan az úgynevezett Dream Note, amibe ha leírod, hogy kit és hogyan dugnál meg, teljesül. És kb. fél percenként pakolnak benne. Kb. ennyi. Még a DN arcokat sem parodizálták benne, shinigami-k sincsenek.

xx18Rolandxx 2010.11.01. 17:09:28

@Member: hát az én arcom már ettől is égett hogy egyáltalán belenéztem!Azzal inkább nem teszek próbát!

A Főgonosz támadása az amitől nem behugyoztok hanem behánytok(kiszopja a f@ból az energiát egy műf@szhoz hasonló ostorral).

2010.11.02. 20:30:12

hentai-tól ez a történeti színvonal az, ami elvárható, és sajnos ez nem javul... ezért is hagytam abba az ilyesféle "művek" nézését...

tudjátok, azért az elég cink, amikor már nekem kínos elolvasni, amit feliratoznak :S

xx18Rolandxx 2010.11.02. 21:40:02

@Katamori: Igazából az a poén az egészben hogy nem is tartja hentainak ezt az animét a mangaka mert ő szerinte ez csak egy jó paródia(röhög a májam)!

Dragonman 2010.11.10. 16:14:19

Ha nem tetszik ne nézd meg!

Én régebben láttam. Jót röhögtem rajta és kész!
Egyáltalán nem értelek titeket. Ennyire prűd társaság jár ide?
És egyáltalán nem tetszik ami az utóbbi időben ezen a bolgon zajlik. Ha nem tetszik nektek az ecchi/fanservice/hentai témakőr mi a frászért nézitek? Mintha direkt arra menne ki a játék, hogy kifikázzátok az egész műfajt, ami pedig piszok nagy szemétségnek tartok.

Pedig régen még szerettem ezt blogot, mert jó kis kritikák voltak (Pl.: Rosario to Vampre), de valahányszor idelátogatok azt látom hogy fikázva van/volt nemrég egy újabb ecchi/fanservice/hentai. Még ha meg is érdemli a rossz kritikát a szóban forgó mű. Viszont jó kritikát ezekről a műfajokról sose olvastam még itt. Ami nagy elfogultságot feltételez a részetekről.
Mutassatok be általatok jónak vélt darabokat is vagy ne is mutassatok be többé ilyen műfajú animét!

xx18Rolandxx 2010.11.17. 20:55:00

@Dragonman: Nem is az gond hogy van benne fanservice meg ecchi mert jó is lehet benne lásd Rosario To Vampire,Love Hina,Witchblade(ennél kifejzetten jó a fanservice) hanem az hogyha már olyan szinten van benne ecchi és fansevice mintegy pornóban és szerintem egy normális ember nem azért ül le animét nézni hogy a sok f@szopástól kiábránduljon belőle!
Egyébként a 6 részes sorozatot vagy ezt az ONA részt láttad mert ha a sorozatot akkor igazad van mert az azért már nézhető kategória,és igen,azt is végignéztem!

Tamfarkasthegreatelord 2010.12.28. 11:14:02

Ha akarod én kielemzem neked.
Hát a sorozatról tudnék nagyon sok jót írni, de erről az ONA részről? Hát erről nem, mivel nagyon ciki ez a rész és teljesen lefikázza a sorozatot.
Amúgy a sorozat tényleg jó lett, mivel annyit lehet rajta röhögni. Ott még egy jó csajos jelenetből sem csináltak akkora perverziót, de itt még a jó csajos jeleneteket is elbaszták ezzel a túlságosan is romantikus (Már hentai szintű romantikával) baromsággal.

Ez az anime nem fog elmenekülni Tamfarkas elől, mert ki fogom elemezni, bármibe kerüljön is.

Tamfarkasthegreatelord 2010.12.28. 11:18:05

De itt tényleg van ám sok kilátszó fehérnemű jelenet, ami még nem annyira nagy baj. De az, hogy a macska is perverz legyen ebben? Nem találok erre szavakat.
Most már biztos, hogy ki fogom elemezni, ha Google képkeresőben benn van-e még ez az anime.

Tehát készüljetek fel az Indavideón, mert először ezt fogom nektek leelemezni, aztán jöhetnek azok az animék, melyeket ti ajánlottatok nekem YouTube-n.
süti beállítások módosítása