Folytatjuk, ahol félbehagytuk, csak nagyobb lendülettel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A második szezon ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette, és egy drámázós dupla (inkább tripla) résszel indít. Ha egy vígjáték drámázni kezd, az nem szokott jó lenni, de ez igazából kellett, mert nagyon meghozza az ember kedvét, hogy tovább nézze. Ráadásul megtudjuk, hogy Tomonori (akinek még mindig hidroglóbuszfeje van), miért is az idősebb nőkre bukik, és fény derül arra is, hogy Rizel teste örökké 12 marad, hacsak... Á, mindegy. Csak semmi spoiler.
Amint végetér a drámázás, kiderül, hogy a jóemberek felvették a Green Green forgatókönyvíróját, mert bizony ECCHI HEGYEK! Emellé a szereplőket is kicsit összeszedték, a skizofrén csaj már nem annyira idegesítő, a három papa nem kap sok szerepet, de továbbra is szórakoztatóak, pedofil barátunk továbbra is hatalmas arc, bár valószínűleg Kentaro látta el csajozási tippekkel, ha egyszer ilyen kütyükkel nyomja, azt viszont megmagyarázná valaki, miért szerződtetett egy Naruto mellékszereplőt? Kishimoto tud róla?
Amit viszont tényleg nagyon értékeltem, hogy nem süllyed egyszerű ecchi vígjáték szintre, hanem végre szintet lépnek jellemileg fejlődnek a karakterek, és ez majdnem mindenkinél tetten érhető. A poénok jók, jobbak, mint korábban voltak.
Aztán majdnem adtam egy fejest a monitornak, amikor két résszel a vége előtt behoztak négy lolit, már azt hittem, hárem lesz, vagy valami gyökér befejezés és elqrják. Azt amúgy tudja valaki, miért néz ki arabnak az olasz csaj? Vagy azt, hogy Menchi az Excel Sagából hogy kerül az Openingbe? Minden félelmem ellenére végül összeraknak egy rendes befejezést, hála Istennek.
Az OP-t nem cserélték le, továbbra is ugyanolyan "még egy taktus ebből és beledőlök a nagykésbe" hangulata van, az ED más, de ettől függetlenül jó.
Összességében egy nagyon jó kis sorozat volt, mondjuk ettől függetlenül rászabadítanám Adam Bladet arra, aki azt a loli-inváziót kitalálta. Én mindenkinek ajánlom, az egyik legjobb ecchis anime, amit láttam.

[Mangekyo022 véleménye:

 "A második szezon tényleg jó lett, de még jobb is lett, mint az első évad - bár az opening-től még mindig véresre kaparom a falat...."]

Pro:

+Továbbra is egész szép
+Ecchis
+Van karakterfejlődés
+Jó poénok
+Korrekt befejezés
+Remek karakterek (általában)
+Nincs filler

Kontra:

-Az OP maradt ugyanolyan agysejtgyilkos
-Ki találta ki azokat a rohadt lolikat?

Minden elvárásomat teljesítette a második szezon, szerintem jogos rá a 8,5/10, azaz a
85%-os végső értékelés

WanGood 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr182118038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.06.29. 15:00:30

Az első élvezhető slice of life/lovecomedy a vonzalom kialakulásától, sanda gyanúm, hogy a lolisereg nem a mangából van, egyetlen alkotó sem akarhatja ennyire a saját története kivégzését.
süti beállítások módosítása